Oct 22, 2013

Food Review: Rosdet Thai Restoran (Tomyam) @ Kampung Baru KL



hi uols,

Bagi mereka yang gemarkan masakan Thai, terutamanya peminat Tomyam, mek suggest uols makan dekat Rosdet Kampung Baru KL, murah dan sedap. Kalau tak silap malam tu kita orang pergi pukul 12 lebih. Kedai ni tutup dalam pukul 1 lebih macam tu, bergantung pada keramaian pelanggan.

Jom tengok makanan yang disediakn untuk 6pax 
^___^

apa yang mek nak focus kat sini ialah Teh Ice dia sangat sedap ^_^
kita orang boleh order sampai 3 kali berturut-turut gelas besar kerana terlalu menikmati kepekatan teh ice rosdet. haha

 Location: 160, Jalan Raja Abdullah, Kuala Lumpur, Kampung Baru, 50300, Kuala Lumpur 
Phone: 016-908 2454 / 016-269 3577 
Spending: RM11 - RM20 Per Person.

stay goddess people ^_^

No comments :