Oct 1, 2013

‪Kifli Mally terpampang di #‎NNFeatureFriday‬ Facebook!.



Hi uols,

wow siapa sangka kan? mek boleh gak jadi Feature Friday di Facebook Nuffnang Official dalam sesi #‎NNFeatureFriday, so lepas ni kalau boleh nak buat entry untuk terpapar selama sebulan kat website Nuffnang pula.^_^
Selama ni memang mek dah lama bersama dengan Nuffnang, dan mek rasa begitu juga dengan semua blogger yang lain. Community itu sememangnya penting ^_^

Apa rasiah mek untuk terus menulis blog dari 2009 hingga sekarang 2013
jawapan ada seperti dibawah ^_^

 setiap kali mek buka laptop ini yang akan terpapar, sekali mek nampak tanpa disedari mek ingin terus hidup didalam industri blogger ni ^_^ 

"kiflimally.com is not just a blog, it share memories, passion and dreams"
Boys n Girls di luar sana kalau ada buat seperti ini jangan lupa tag mek ok sila drop comment uols, mek teringin gak nak tengok apa rasiah semangat uols semua?

New Folder = Setiap hari merupakan lembaran baru buat mek!
Profile picture = menggambarkan diri sedniri, jangan cuba jadi orang lain kerana orang lain sudah pun di ambil, jadi diri sendiri okay ^_^ be "transparent"
Recycle Bin = segala memori yang pahit dan duka please delete, dan jangan di kenang ^_^ kerana banyak lagi kehidupan yang ceria menunggu di depan.

Hope you guys jangan mudah berputus asa dalam berblog ni. Terasa semangat tu datang berbakul-bakul sambil menaip entry dengar lagu feveret mek. Miley Cyrus - We Can't Stop
Yesss we a blogger community and we won't easily to get stopped ^_^
Jom follow mek di Exchangeram = @kiflimally


stay goddess my readers.

6 comments :

Sabrina Tajudin said...

wah! tahniah! yes, lepas ni feature ntuk blogger of the month pula ya!

http://www.sabrinatajudin.com/

amirnawawi said...

Kerlasss kau Noqqq!

chenlina said...

chenlina20160119
hollister clothing
ralph lauren polo shirts
louis vuitton outlet
fitflops
pandora jewelry
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
cheap uggs
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
as

Unknown said...

www11.17


nike air max
adidas superstar
ralph lauren polo
red bottom shoes
adidas yeezy
pandora charms
coach outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
coach handbags


yanmaneee said...

curry 8
off white
curry
off white jordan 1
kobe byrant shoes
kyrie 4 shoes
supreme clothing
jordans
nike shox for men
yeezy

tata said...

visitez le site Dolabuy Gucci son commentaire est ici dolabuy cliquez ici pour plus d'informations Gucci Dolabuy