OOTD Kifli Mally: Its Magenta.

Hi uols,

LookBook untuk kali ini sempena dengan #NNFoodFest di sunway pyramid,
by the way time tu mek datang lambat bersama dengan konah, bukan semua makanan yang mek dapat rasa, tapi ada lah booth yang sempat mek singgah seperti Burger Lab, Nandos, Maggi, Yakult, Chatime dan banyak lagi.

#OOTD yang memang menjadi peneman seharian mek, dari pagi hinnga ke malam.
dari ke petang terus bawa ke malam, aktiviti yang dianjurkan oleh nuffnang sungguh banyak dan event sampai mek sendiri pun tak tahu nak cuba yang mana satu ^_____^
sebelum balik sempat lagi nak tengok macam mana dengan rupa mek, masih bertahan atau pun tidak!!!

 Blazer: H&M
Clutch: Kenanga Mall
Singlet: Bangkok Market
Trousers: Bundle Store
Shoes: Vincci

 Tapi look ni belum lagi mek post kat Lookbook.nu collection, sebab pending, wahhhh macam banyak je collection outfit mek kan ^_^
btw korang boleh tengok LookBook.nu mek kat sini http://lookbook.nu/kiflimally
dan juga InstaGaram mek: @kiflimally


Since mek jenis Independent fashion more into mix n match kebanyakan nya beli kat merata-rata tempat, even kalau pergi ke bundle ada nampak yang nice for sure mek akan beli, sebab ianya berbaloi. jangan risau lah pakaian korang tu takde brand as long korang pakai men"gaya"kan ^___^
good luck

stay goddess fashionista!!!

No comments :