Short Update: Malaysian Motorcycle Grand Prix @ Sepang International Circuit




hi uols,

Many thanx to macikz konah for the complimentary passes.
so mek and +Adyba Jee  had a great time during that event. Cuma kita orang pergi lambat sikit and then the grandstand dah penuh dengan beratus-ratus manusia ^_^ 

but not to worry pengalaman seperti ini yang mek rasa, walaupun bukan peminat motor racer, at least kita datang dan support kepada pelumba-pelumba malaysia ^_^

 busy updating on Instagram tapi sayang line were really bad, so kena record than upload bila dapat coverage balik.

 oleh disebabkan tempat tu terlalu crowded, mek sempat menyaksikan dengan beberapa pusingan sahaja, as long mek got the tense of experience is more than enough to be there for the whole day ^_^
 so guys, lebih kurang macam tu je, tiada yang menarik pun cuma kepuasan melibat superbike yang berkuasa tinggi tu memang membuatkan orang teruja, Korang bayangkan sepang circuit tu boleh pack jamn n peak disebabkan oleh pertandingan antarabangsa ini ^_^ so perhaps we can meet each other next year!!!

stay goddess people ^_^


No comments :