Dec 27, 2013

Amaran kepada kaum wanita, Jangan lalai di dalam toilet




HI UOLS,

Sebelum uols baca entry mek, harap uols tahu ini bukan semata-mata nak buat cerita tapi dengan bantuan super high technology sekarang ni macam-macam boleh berlaku, salah satu contoh terdekat meletakkan cctv kat dalam toilet. *pitammmmmmmmm dah takde keje uolsssss

oleh itu mek ingin nasihkat kat semua wanita yang berada di luar sana, please sentiasa berhati-hati kalau korang berada di dalam public toilet. Sebab siapa tahu toilet yang anda masuk tu adalah toilet yang mempunyai CCTV tersembunyi.
 hah??? apa ko rasa kalau dah muka ko terpampang dalam website. 
Jamilah ber-underwear kuning reben. *choiiiiiiiiiiii

so kalau korang tak nak benda ni berlaku kat batang hidung korang, plz ikut nasihat yang diberikan kat bawah ni.
try untuk belajar macam mana nak tengok bluetooth berfungsi pada setiap handphone korang, jangan malas untuk search bila button bluetooth tu dipakai guna. Kalau malas gak takper lah? nanti kerang siapa yang kena skodeng bukan kerang mek bukan kerang siapa, itu kerang uols sendiri juga.

 itu bagi kaum wanita, dan ingat kaum lelaki ni jangan nak feeling gelak kan orang lain. Sebab orang lelaki pun turut sama tak ketinggalan untuk di skodeng dalam toilet yer. Baca entry ni Teruna nya jadi tatapan umum. Kelas tak title entry mek! hahaha

 mek dah share kat youtube dan twitter, tapi mek tak rasa cukup tu yang mek buat blogpost pula. 
So berhati-hati lah korang semua yer.

p/s: jaga-jaga ada yang memerhati kemaluan anda haha.


No comments :