Blogger kena perlu tahu semua perkara ke?



Hi Uols,

Disini mek ingin menyuarakan pendapat mek dimana kepada orang-orang yang kaki gonjeng please ek mek nak buat highlight skit BLOG KIFLI MALLY DOT COM adalah bukan blog berinformasi, blog mek adalah blog yang tak ada kaitan pun dengan info2 terkini,

Blog mek akan bercerita pasal diri mek, diri mek dan diri mek yang nak HOT ini ok, #AdaFaham. Kalau tak faham pergi tanya kak senduk untuk pemahaman yang lebih. Ko tadah muka kat situ nnti pandailah dia kahak kan uols.

Kalau ada info terkini pun pasti info tu ada kaitan dengan aku, contoh macam lelaki lembut mati bogel akibat gagal menumbuhkan tetek. Hah time tu mek akan buat cover story!!!

Aku paling tak boleh blah bila ada orang bodoh ni bertanya!!


Kalau aku tanya ko soalan ni agak2 ko taw ke tak? Apa no plate kereta pertama yang accident di jambatan pulau pinang? #kematujubo ko nak jawab kan? kan?

Yer memang aku blogger tapi tak semestinya aku kena tahu semua pasal isu semasa, bukan lah aku cakap tak tahu langsung pasal current issue, contohnya macam issue Mas airplane MH370 tu sampai sekarang tak dijumpai. Banyak juga article yang mek baca untuk keep on update. Malah mek sendiri pergi berjumpa dengan para ulama utk bertanyakan pendapat, ko mampo

Eh pokcik rasa, semua tu konspirasi semata saja!!!
Jangan risau mek tetap sayang uols semua ^_^

Tapi mek suka gak ada orang bodoh macam ni dalam hidup sebab senang untuk mek melangkah setapak kehadapan, #gitu macam iklan milo pula kan. Ok counter carutan kini dibuka, sila dail 0173245543 (whatsapp) untuk carutan pukal kepada diri mek ini. #sekian

3 comments :

macikz konah said...

gitu....sebab ko meletup budak jambu...uolss sebab tu orang tu ingat kau wajib tahu semua benda. Apa-apa pun budak tu kena carut balik. Blogger banyak kategori. Tu yg komen tu blogger juga ke?

Hidayah said...

Haha mengekek kak dayah gelak tau..

Tapi betul la..

Mmg tak sanggup dgn ayat

"Eh nko kan blogger...takkan nko x tau"

Haha..

suezen said...

laa...u blogger femes kot...xkan x tau.....zzzzzzzzzzzzz