Pre Give Away dari KifliMally.com si budak jambu.

Hi Uols,

hah engkoooo sila jangan kahak kan mek awal-awal yer, korang mesti loya tekak tengok tajuk entry mek kan? Budak jambu uols tang mana? tang perut kita lah!.

Dah lama rasanya mek tak buat giveaway kat korang semua kan? 
Mek janji 1 april je akan muncul lah entry mek pasal give away. Give away mek lah yang paling simple dan senang korang nak buat. 

Sama juga seperti GIVE AWAY mek yang dulu-dulu kala. lebih dari 10 ribu orang join hokay, ko ado? jeles lah tu hahaha

Senang je noks give away mek kali ni, sama gak mek buat concept Lucky Draw, so nak menang please mandi hadas, mandi bunga, atau mandi berkemban kat bawah jambatan sogo tu!!! 

kali ni lagi meriah sebab mek ada beberapa sponsor yang tersohor. Blogger kawan rapat mek juga uols. confirm lagi meriah kannnnn!!!!

Apa pun korang boleh tengok Give Away button menu kat atas tu, boleh usha mana Give Away yang still On ataupun dah Closed ^_^

Tunggu yeeeeee!!!!