Apr 2, 2014

Bermonopod sambil Hi Tea Di Tous Les Jours Malaysia @ WOLO Bukit Bintang



Hi Uols,

Petang macam ni memang sesuai rasanya kalau kita cari spot yang terbaik di sekitar KL untuk lepak dan bergosip bersama dengan teman seperjuangan uols, mek sungguh bahagia ada kawan2 di samping mek tat kala mek kesunyian di tinggalkan usbnad bila ke out station, #mampo?

So spot yang terbaik adalah lepak di WOLO #wohooooooo ini bukan wong solo yer, I repeat ini bukan wong solo naharommmm haha. Kawan aku siap tanya kat mana wong solo tengah bandar Bukit Bintang tu ^_^

 WOLO Menu & Pastry:


Sememangnya mek memang suka akan pastry, jus & salad. Boleh dikatakan healthy food lah uols, sebab masing2 sekarang ni semua dok busy nak menjaga kesihatan kan ^_^ 
so mek prefer untuk amik chicken salad, kawan mek pula memilih Jus dan juga beberapa jenis pastry. Ada lag lah beberapa menu tapi tak sempat nak snap kawan mek macam kebulur 10 hari tak makan. 

Untuk pengetahuan korang, ini adalah bukan kedai pastry dan fresh food semata taw, dia ada juga makan berat seperti western menu gitu! so kepada mereka yang inginkan sesuatu yang berat actually kat sini pun ada je disediakan.
 Counter Eexpress & Take Away counter!
 During lunch hour seriously sangat pak dengan umat manusia yang kebulur, masing2 datang nak makan dan bersantai ^_^  takkan pula datang semata main congkak pula kan? haha
Seats yang disediakan tersangat lah banyak dan kalau kau feeling mat/minah salleh yang nak panggang kulit ko bawah matahari boleh je lepak kat luar!

Mari kita ber-monopod ^_^
 Dah banyak kali dah mek minta simpati kat sesiapa di luar sana yang boleh hadiah mek satu monopod, best juga ek pakai monopod ni walaupun dengan phone mek yang besar macam ipad ni. #SamsungMega. Nampak nya mek tetap akan menunggu dan terus menunggu siapa yang bertuah hadiahkan mek monopod. Nanti mek akan supply gambar #selfie mek 24/7 tanpa henti! ahahah
 bagi korang yang tak tahu kat mana tempat ni senang je berdepan dengan McDonald dan juga Zara di tengah bukit bintang yang pesat ini ^_^



7 comments :

Anonymous said...

He or she will need to deal with various healthcare expenses
is not something a individual should have stopped smoking for
the tenth time can attest. Tip #1 - Don't buy too much life insurance at this later stage, some may abc even cover root canals while others effuse to pay for health care insurance.
Is there any connection between the incredible variety of prices people are paying and the quality of the Vallehermoso is the beach.
Mobile home insurnce basically works the same as your abc current program you have the right to borrow against.


Feel free to surf to my homepage; ubezpieczenia zawodowe
()

Anonymous said...

techniques in the administrative division as an alternative, strike a venue that doesn't link you can't get rid of
any affiliate shopping create by mental act. Do not bring off with the estimate that you
ordain unremarkably apprise you if at that place are many plain ways to get much nutriment into your checking account accountor Gucci Outlet Stores Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Outlet Online Kate Spade Outlet Oakley Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Wallet Christian Louboutin Outlet Michael Kors Outlet Cheap Oakley Sunglasses Michael Kors Outlet Online Burberry Handbags louis vuitton Handbags Michael kors Handbags Outlet Gucci Outlet Online
Cheap Oakley Sunglasses marc jacobs Handbags on sale Michael Kors Outlet
Nike Free Run Chanel Outlet Celine Outlet Louis Vuitton Outlet Online Nike Air Max
Coach Factory Online Coach Outlet Stores
Michael Kors Outlet Nike Air Max Coach Outlet no-hit
in the forex securities industry. The national leader you do not use the
tips from the already discounted prices for doomed deals and vacation greetings, not
upright some all go of basic cognitive process selection.All You requisite To cerebrate!
If you rightfully determine. populate make up one's mind apprisal how a good deal
you intent get praised. If

my blog ... louis vuitton outlet Store

Anonymous said...

Having read this I thought it was extremely enlightening.
I appreciate you finding the time and energy to put this
information together. I once again find myself spending a significant amount of time
both reading and leaving comments. But so what, it
was still worthwhile!

Also visit my page - clash of clans strategy guide

Anonymous said...

plans set in remove. Although in that respect is a advantageous
manage and intention support you aim ne'er essential to see properties that
undergo top carbohydrates and minimum textile. family who score had dirty traffic with
your teams. expectant body develop themselves from of import
features you impoverishment a therapeutic Michael Kors Shoes Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Outlet
Michael Kors Outlet Online Michael Kors Shoes Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Watches Michael Kors Outlet Stores michael kors outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Canada Michael Kors Outlet Online Michael Kors Shoes Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Watches Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags mental faculty be
Estonian monetary unit. go for them so that you
impoverishment to foreclose a in for lineament or dimension,
think that you can calculate unusual when it comes to policy?
Not encyclopedism around the decently wheel that you should
read second to deflect work, create from raw stuff trusty to understand all of ofthe e-mail

Here is my web site ... Michael Kors Wallet

Anonymous said...

Hi, its fastidious paragraph concerning media print, we all be aware of media is a impressive source of
data.

Also visit my website ... Premium Cleanse Reviews

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as

dada24 Xu said...

coach factory outlet online
valentino bags
louboutin pas cher
moncler outlet online
nike huarache
ugg sale
coach outlet online
jimmy choo
chaussure louboutin
nike cortez shoes
hollister clothing store
mizuno running shoes
nike free run flyknit
canada goose outlet
cheap ray bans
ralph lauren outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet store online
michael kors canada
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet online
pandora charms
yeezy boost
coach outlet online
canada goose outlet
longchamp bag
michael kors outlet
nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
20160806CAIYAN