Apr 23, 2014

Dinner di T.G.I. Friday's @ The Curve

 
Hi Uols,

hurm bagus juga kalau guna Credit Card ni kan, my member asyik dapat je voucher lepas tu boleh lah redeem certain restaurant yang korang nak pergi. So mek yang kena decide, so mek memilih TGI Firdays sempena jumaat tu. 

Kalau korang kat sini mostly pekerja mereka berbangsa Filipin, pinoy uols sangat elok-elok yer. Tak tenteram adik duduk. Asyik bertakung je air hahaha
Manggo Caramel Mojito - RM29.90

Entah lah tiap kali kalau lepak minum kat Bar mek prefer untuk minum sesuatu yang rasa fresh taw instead nak minum alcohol ni. This is super nice. The mojito memang pandai orang tu buatkan. Bagi mek senang je buat benda ni, dan kebiasaan kalau mek lepak kat Bar mojito ni just free je haha. Tip hasil dari kenyit mata #mampoooooo
 parmesan crusted chicken quesadillas - RM22.90
 sizzling chicken and cheese - RM33.90
 Sirloin Steak Well done - RM 47.90

 overall, mek takde lah nak comment. sebab serve dan menu yang mek dapat sangat memuaskan,
gila tak memuaskan mek sebagai customer kot, always putting the customers 1st. Gitu!!! 
Normally kepada mereka yang ingin bawa keluarga untuk makan masakan western yang very the class ni, T.G.I adalah satu tempat yang nice ^_^

4 comments :

suezen said...

fajitas plg best ok!

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
canada goose jackets
polo ralph lauren
manchester united jersey
longchamp handbags
michael kors outlet
true religion jeans
jordan shoes
jordan shoes
football shirts
canada goose outlet

liuchunkai said...

20180630lck
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach outlet
jordan retro
off white clothing
longchamp handbags
michael kors outlet online
ecco outlet
uggs outlet
air jordan shoes
20180630lck

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers