Food Review: Mama Mia Pizza di Chatz Brasserie @ Park Royal



Hi Uols,

Wahhhhhh semenjak dua menjak ni dah pindah ke department baru mek tersangat laaaa busy! serius takde masa nak update blog even kat office, tak sempat non, baru nak update jer boss lontarkan vocal.
 
KIFLIIIIII itu dah siap ker? Ini dah siap ker?

haishhhhhh, tapi takper mek terpaksa gigihkan diri juga sebab mek tahu korang semua rindukan entry mek yang bau bacin ni kan? haha #GengBacin 
Pada minggu lepas kan uols, mek ada pergi ke Park Royal sebab nak rasa satu Restaurant ni yang buat hidangan Pizza Buffet dimana korang boleh customize pizza korang sendiri kemudian korang boleh makan sebanyak mana pizza yang korang nak! Ada faham? Kalau tak faham sila tengok di bawah ok ?
seperti yang korang tengok gambar di atas itu semua adalah bahan pizza yang di perlukan, pelbagai jenis bahan yang ada korang cakap jer, dari lah Daging, makanan laut, Sos, cheese dan sayuran semua ada. Boleh dikatakan pizza yang korang nak customize sendiri tu memang boleh sangat ^_^ 
JANGAN RISAU KERANA IANYA SEMUA DARI BAHAN YANG ASLI & SEGAR
bersungguh-sungguh ok Chef kita ni siapkan semua pizza yang di request oleh setiap tetamu yang datang, termasuk lah dengan kita orang ni ^_^
korang semua jangan risau kerana mek juga turut sama nak merasakan macam mana chef tu boleh cedok pizza tu kemudian hidangkan, ada bakat tak? nampak nya mek ni memang serba boleh kan? hahahaha

Ini lah masa yang dinantikan oleh semua, jom tengok hasil dari Pizza yang kita orang customize sendiri.
korang bayangkan ada lebih kurang 16 keping pizza yang kita orang buat, ko tak rasa ker perut mek ni dah makan perut getah yang asyik dok mengunyah je ^_^ #SumpahKenyang wei malam tu.
Kalau korang nak tahu ini lah FORM yang korang perlukan untuk meng-customizekan segala bahan yang nak di letakkan kat atas pizza korang tu ^_^

info seperti dibawah:
MAMA MIA PIZZA - RM49 nett (per person)
bersama dengan minuman free flow coke / sprite 
dan yang penting boleh bawa pulang satu pizza secara percuma
termasuk dengan salad bar dan soup nyum nyum nyum

Alamat : Chatz Beasserie
Park Royal 
Jalan Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur
Day: Thursday
Time: 6pm-10pm
03-321470088

selamat makan sampai bunting semuanya ^_^


2 comments :

suezen said...

49 tu mkn pizza smpi lebam ke??? pengsannnnnnnnnnnn

Kifli Mally said...

@suezen ye betul tu uols ^_^