May 6, 2014

Food Review: Cafe Strawberry Fields @ Jalan Tengah, Petaling Jaya

Hi Uols,

Kalau korang pernah makan kat Strawberry Cafe ni memang not bad, sebab mek tertarik dengan tomyam dia. Mek ada satu habit kalau pergi mana-mana kedai yang hidangkan tomyam mek pasti akan try dia punya Udang goreng tepung / Sotong goreng tepung. Sebab dua tu adalah antara makanan feveret mek. So jangan macam2 ye 

Jom tengok mek makan apa?
so basically mek berpuas hati dengan tomyam dan juga Butter Squid Butter. Tidak begitu menghampakan.
kalau korang rasa dia punya tomyam pun not bad ^_^
satu lagi yang mek respect kat sin
selain dari itu ada juga lah uols nak coffee, bagi mereka yang ingin bersantai gitu.
menu dia sangat panjang, macam aku baca kitab lah siak! 
luckily apa yang kita orang order dia ada. Kalau tak sia2 je ko buat 1001 menu kalau customer nak makan tapi takde. Itu jam better tutup kedai ok!

kalau korang nak datang ke sini korang just perlu Waze "Strawberry Cafe"
Address: 2 Jalan Tengah, Pj New Town, 46200 Petaling Jaya, Selangor



2 comments :

520abc said...

0806jejeair jordan talon pas cher Les nouvelles nike baskets roshe run bébé fille rainures haute fréquence X3X et une procédure de forgeage spécifique supplémentaire pour nike air jordan pas cher fille Nike produisent des fers qui offrent des basket new balance nancy performances globales. La colle Loctite GO2 est asics gel nimbus herren test compatible avec de nombreux matériaux poreux et non poreux comme nike air max thea premium beige courir le béton, l'aluminium, le verre, les carreaux, l'acier nike air huarache light chaussure pour homme inoxydable, le bois, la céramique, le cuivre, asics gel lyte iii femme kaki le liège, le laiton, les surfaces vernies, air jordan 9 anthracite release date le cuir, le polyester renforcé de fibre de verre nike air huarache homme rouge , acier, polycarbonate, miroirs, pierres naturelles, forme polystyrène et zinc. nike air max bw ancienne collection

Yaro Gabriel said...

www11.17


true religion jeans
jordan 8
canada goose outlet
louboutin shoes
red bottom shoes
asics shoes
coach outlet online
adidas outlet
louboutin shoes
christian louboutin shoes