May 6, 2014

Food Review: Cafe Strawberry Fields @ Jalan Tengah, Petaling Jaya

Hi Uols,

Kalau korang pernah makan kat Strawberry Cafe ni memang not bad, sebab mek tertarik dengan tomyam dia. Mek ada satu habit kalau pergi mana-mana kedai yang hidangkan tomyam mek pasti akan try dia punya Udang goreng tepung / Sotong goreng tepung. Sebab dua tu adalah antara makanan feveret mek. So jangan macam2 ye 

Jom tengok mek makan apa?
so basically mek berpuas hati dengan tomyam dan juga Butter Squid Butter. Tidak begitu menghampakan.
kalau korang rasa dia punya tomyam pun not bad ^_^
satu lagi yang mek respect kat sin
selain dari itu ada juga lah uols nak coffee, bagi mereka yang ingin bersantai gitu.
menu dia sangat panjang, macam aku baca kitab lah siak! 
luckily apa yang kita orang order dia ada. Kalau tak sia2 je ko buat 1001 menu kalau customer nak makan tapi takde. Itu jam better tutup kedai ok!

kalau korang nak datang ke sini korang just perlu Waze "Strawberry Cafe"
Address: 2 Jalan Tengah, Pj New Town, 46200 Petaling Jaya, Selangor



No comments :