Food Review: SATAY WILLY yang gebu @ Taman Ramal Indah, Kajang

Hi Uols,

Tension hari nie, sebab aku baru tahu yang selama ni aku berbulan pergi makan satay willy tapi tak post enty, confident tak? no wonder lah aku search kat google tak ada listing, sebab entry memang tak pernah buat sebelum ni, Arghhhhh tension kejap uols!!!

kalau korang nak order pastikan korang ingat number meja korang, sebab setiap warung kat situ akan bertanyakan number meja dan kemudian baru mereka akan hantar makanan yang korang pesan. Penarik utama kat Taman Ramal ini semestinya Satay Willy, The Willy Satay katanya!

Ayam dan Daging RM0.80 secucuk manakala Daging Kambing RM1 secucuk. Tapi time tu kambing dah habis so mek melantak ayam dan daging
 
 
 memang gebu uols, tak nyesal datang makan satay kat sini, sorry to say mek pernah makan satay hajah shamsuri *bukan nama sebenar kat kajang tu tapi tak boleh layan satay willy kat sini. hahah tercabar lah tu ^_^
 selain dari satay willy tu korang tengok makanan kat sini memang sedap2 belaka, murah pun murah ^_^
kalau korang tengok ada je menu lain yang sempat mek tibai.
 environment kat sini memang meriah ^_^
dan kalau lebih kurang dalam kol 8 keatas tu memang penuh orang beratur beli satay willy. So kepada korang tu lepas balik office terus je datang ke sini haha.
 Jangan risau lah uols, satay dia memang tak akan abis order pun!!!!
 Rasa seperti nak makan satay willy lagi lah? 
siapa nak belanja secucuk satay untuk kifli mally.

Jalan Ramal 1, Taman Ramal Indah, 43000 Kajang, Selangor
No: 013-330 9291
Business Hour: 4:00 pm – 12:00 am 

 

No comments :