May 28, 2014

Food Review: SATAY WILLY yang gebu @ Taman Ramal Indah, Kajang

Hi Uols,

Tension hari nie, sebab aku baru tahu yang selama ni aku berbulan pergi makan satay willy tapi tak post enty, confident tak? no wonder lah aku search kat google tak ada listing, sebab entry memang tak pernah buat sebelum ni, Arghhhhh tension kejap uols!!!

kalau korang nak order pastikan korang ingat number meja korang, sebab setiap warung kat situ akan bertanyakan number meja dan kemudian baru mereka akan hantar makanan yang korang pesan. Penarik utama kat Taman Ramal ini semestinya Satay Willy, The Willy Satay katanya!

Ayam dan Daging RM0.80 secucuk manakala Daging Kambing RM1 secucuk. Tapi time tu kambing dah habis so mek melantak ayam dan daging
 
 
 memang gebu uols, tak nyesal datang makan satay kat sini, sorry to say mek pernah makan satay hajah shamsuri *bukan nama sebenar kat kajang tu tapi tak boleh layan satay willy kat sini. hahah tercabar lah tu ^_^
 selain dari satay willy tu korang tengok makanan kat sini memang sedap2 belaka, murah pun murah ^_^
kalau korang tengok ada je menu lain yang sempat mek tibai.
 environment kat sini memang meriah ^_^
dan kalau lebih kurang dalam kol 8 keatas tu memang penuh orang beratur beli satay willy. So kepada korang tu lepas balik office terus je datang ke sini haha.
 Jangan risau lah uols, satay dia memang tak akan abis order pun!!!!
 Rasa seperti nak makan satay willy lagi lah? 
siapa nak belanja secucuk satay untuk kifli mally.

Jalan Ramal 1, Taman Ramal Indah, 43000 Kajang, Selangor
No: 013-330 9291
Business Hour: 4:00 pm – 12:00 am 

 

2 comments :

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
chrome hearts outlet
air jordan 4
coach outlet
hermes outlet
coach outlet store online
true religion outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
coach outlet online

520abc said...

0806jejeCeux-ci font également des nike wmns internationalist french open maillots pour vos jeux olympiques qui pourraient être produits en dehors de bouteilles en plastique recyclées! asics gel cumulus moins cher Maintenant, comment ils se sont retrouvés en mesure de retirer cela, je n'en dernieres air jordan femme ai aucune idée, mais il semble vraiment que Nike est en train de basket nike blanche et dorée construire beaucoup de choses possibles qui, il ya une décennie peut-être incontestablement inaccessible. Si l'attrition nike air trainer huarache low pas cher est inévitable, vous devriez souvent changer vos chaussures et leur permettre de se nike internationalist chaussure pour femme reposer après le port et de revenir à une condition de «santé» avant la prochaine application. chaussure nike pas cher air max