Kifli Mally On Off pergi ke Gym!!!

Hi Uols,
 
Seminggu dah berlalu, kalau korang nak tahu mek dari last weekend dah pergi balik ke GYM, mek tak buat pun aktiviti2 yang berat since mek hanya nak sweat more & more, Mek akan pergi ke kelas pada hari selasa dan khamis sebab trainer tu memang boleh buat mek berpeluh seperti baru keluar dari sauna.

Kenapa tiba-tiba nak pergi ke GYM? Sebab nak duduk tepi corner sambil tengok abang angkat dumbbell ^_^ kann Nampak sangat mek takda keje, idok la non!!! Dah ramai orang tegur berat badan mek naik, pergi sana pergi sini orang akan start tegur perot ko besarnya!!!! Wei asal tembam sangat ni, Baju saiz S tu macam tak muat jer. #airmata mengalir membentuk sungai cheras T_T 

Oleh itu mek akan janji mek akan cuba sedaya upaya untuk menjadi kurus semula, sebab dulu body mek slim n fit ok ada curvy gitu. Tapi tidak sekarang ni arghhhhh bila dah start tension mula lah nak melantak kan? Tak taw lah these day mek nyer mode mengunyah tu melampau!!! Sikit-sikit ada je yang nak dikunyah atau dikemam, ada tak makanan yang mek boleh kunyah tapi tak leh nak telan kalau ada tolong suggest yer! Tak dapat kunyah, mek kemam pun ok lah noks haha.



tapi tu kan kadang-kadang kalau tercelik awal mek apa lagi bergegas lah ke Tasik Permaisuri tu nak berjogging semata. Ya ampunnnnnn dan yang penting yer manusia memang ramai baru kol 730 dah start banjir dengan manusia yang semua nak sihat & berpeluh ni. Rasa macam kat pasar malam gitu berselisih bahu. #mampo ke tidak?

Bila dah selesai jogging tu #selfie ada kewajipan yer sebab nak bagi tahu kat satu dunia yang mek pagi tu baru selesai berjogging ^_^




tapi normally kan. Kat gym tu apa je yang mek mampo uols, selain dari ber aerobic mek hanya mampo buat Sit Up. Gituuuu nak juga kempiskan perut walaupun hakikatnya mek tak mampo kan ^_^


rasanay lepas ni kalau nak ber aerobic tu mek prefer pakai losyen mustajab flavor cili padi. hah baru terasa sikit lemak tu berpijar. so nanti cepat sikit nak susut badan kan uols? ^_^



10 comments :

Anonymous said...

Hello there! This is my first visit to your blog! We
are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!


my web-site; business development (eu4wiki.de)

Anonymous said...

You can definitely see your enthusiasm in the work
you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren't afraid to say how they believe.

At all times go after your heart.

My weblog; cms cleaning service columbia sc

Anonymous said...

Pretty section of content. I just stumbled upon your blog
and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.

Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.


My webpage - bmi chart

Anonymous said...

Corporate Taxes: All business structures pay taxes on the income made
in that particular business. Outsourcing accounting services for small business owners is workable for those who
want to turn their focus on their companies and find a way to maximise their profitability.

For conducting the additional analysis on the specific CPA network,
which will assist you to earn funds, all you want
to do is you will need to place in the identify of that network along with some other applicable keyword phrases that could possibly
assist you in discovering out if there is any precise challenge with that individual organization.

Check out my web blog :: Boca Raton CPA supplies plus

Anonymous said...

I think the admin of this site is actually working hard in favor of his web page, for
the reason that here every stuff is quality based stuff.



Also visit my website ... What Is A Personal Injury Lawyer

chenlina said...

chenlina20160119
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
canada goose jackets
beats solo
uggs boots for women
abercrombie and fitch new york
michael kors outlet online
tiffany and co
cheap ugg boots
toms shoes
michael kors outlet online
chanel bags
polo outlet
ralph lauren uk
kate spade handbags
ray bans
coach outlet
michael kors handbags
uggs on sale
hollister
the north face outlet
louis vuitton
celine outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
jordan retro 11
coach factory outlet
oakley sunglasses
hollister outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
toms shoes
beats by dr dre
coach outlet store online
tory burch outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
as

dada24 Xu said...

cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
moncler uk
nmd adidas
canada goose sale
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

nike roshe run
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses uk
adidas nmd
louis vuitton outlet
canada goose jackets
oakley vault
toms shoes outlet
coach factory outlet
20169.29wengdongdong

chenlina said...

chenlina20170601
michael kors outlet
michael kors handbags
cheap jordan shoes
coach outlet
burberry outlet
louis vuitton outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
air jordan 14
louis vuitton handbags