Jul 25, 2014

I AM "Gorgeous Buddies"



Hi Uols,

Gorgeous ke tidak? please jangan muntah dulu sila simpan anda punya muntah tu yer. Sebab mek tak abis buat entry lagi. Jah lepas ni confirm berdarah hidung ko bila tengok budak2 ni feeling berpose sakan jah. Sebenarnya nak kasik korang tengok budak2 sekarang ni kan suka pakai baju macam ni I AM "Mak Jah" 

hahhhh elegant ke tidak? kalau boleh semua orang nak tahu yang dia tu Mak Jah associates.
kekdah nya masing-masing pun kalau dah start verangan ko rasa? tak ke dorang ni nak duduk saja membiarkan lensa camera mek tak fokus direct tepat kat batang hidung sorang2

makan hati berulam jantung tak tengok cara depa semua ni pose. Mek sendiri tengok pun rasa nak telan pil kuda 1 kotak dik!!!! luluh hati kakaq melihatnya kemain posing mengalang amber choi!!!





huh gitu itu baru theyols belom lagi turn mek yang dok mengpose. Ko ingat aku nak saja2 biarkan gambar dorang mencemar duli dulu!!! hahaha memang tidak yer. Bukan Kifli Mally nama nya kalau tidak meng-interframe yer.
        Cuba teka nama Pose:
1) Kepitan Selaput Gerbang
2) Tujahan Di Langit Ke 7

hah gituuuu!!!! ada 2 nama pose yang sangat sesuai dengan pose mek 2 keping gambar di atas!

selamat bermain game teka2 ye daaaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s: kepada puaka2 diluar sana sila follow IG mek. Ini bukan rayuan tapi ini paksaan @kiflimally <<< search di IG ada faham?????


2 comments :

zzyytt said...

michael kors outlet store
yeezy boost 350 v2
kd 10
pureboost
nmd r1
yeezy shoes
hermes belts
nike air max 2017
oakleys sunglasses
derrick rose shoes

520abc said...

0806jejeasics gel glorify test L'ophtalmologie nike chaussures roshe run premium liberty id femme peut être un domaine de la médecine qui traite nike air max thea pas cher femme noir tout en utilisant les machinations internes chaussure nike air max 90 hyp prm id pour homme de l'œil. Les achats en ligne air jordan femme chaussure de produits d'habillement Bapes vous feront air jordan iv retro pas cher économiser un voyage à Tokyo nike air jordan prix france ou à New York, pas besoin nike roshe run midnight navy pas cher d'économiser de l'argent pour acheter des air jordan 1 mid champs vêtements Bape authentiques, mais baskets new balance femme soldes plutôt des budgets pour les acheter en ligne. chaussures nike air max 1 essential