I AM "Gorgeous Buddies"



Hi Uols,

Gorgeous ke tidak? please jangan muntah dulu sila simpan anda punya muntah tu yer. Sebab mek tak abis buat entry lagi. Jah lepas ni confirm berdarah hidung ko bila tengok budak2 ni feeling berpose sakan jah. Sebenarnya nak kasik korang tengok budak2 sekarang ni kan suka pakai baju macam ni I AM "Mak Jah" 

hahhhh elegant ke tidak? kalau boleh semua orang nak tahu yang dia tu Mak Jah associates.
kekdah nya masing-masing pun kalau dah start verangan ko rasa? tak ke dorang ni nak duduk saja membiarkan lensa camera mek tak fokus direct tepat kat batang hidung sorang2

makan hati berulam jantung tak tengok cara depa semua ni pose. Mek sendiri tengok pun rasa nak telan pil kuda 1 kotak dik!!!! luluh hati kakaq melihatnya kemain posing mengalang amber choi!!!





huh gitu itu baru theyols belom lagi turn mek yang dok mengpose. Ko ingat aku nak saja2 biarkan gambar dorang mencemar duli dulu!!! hahaha memang tidak yer. Bukan Kifli Mally nama nya kalau tidak meng-interframe yer.
        Cuba teka nama Pose:
1) Kepitan Selaput Gerbang
2) Tujahan Di Langit Ke 7

hah gituuuu!!!! ada 2 nama pose yang sangat sesuai dengan pose mek 2 keping gambar di atas!

selamat bermain game teka2 ye daaaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s: kepada puaka2 diluar sana sila follow IG mek. Ini bukan rayuan tapi ini paksaan @kiflimally <<< search di IG ada faham?????