Pelancaran Media: Sesame Street Live - ELMO Makes Music

Hi Uols,

Siapa sini peminat dari zaman kanak-kanak #SESAMESTREET? 
sila jerit kuat-kuat! 

amboiiiii kemain korang semua yer! suka sangat dengan memory childhood ni. 
Sabtu yang lepas ni mek bersama dengan para blogger lain turut menghadirkan diri ke pelancaran media  Sesame Street Live - ELMO Makes Music. 

yessss mereka akan kini kembali beraksi pada 28 November 20014 hingga 3 Januari 2015. Pastinya korang semua kan teruja kan. So tidak berapa lama lagi korang semua boleh dapatkan tiket sekarang ni. Sebab nanti korang tak perlu lagi nak bersesak2 kan?
sampai je di lokasi pelancaran, mek disambut dengan happnya. Lepas tu siapa kita orang semua di bagi patung koleksi Elmo yang sangat super duper cute ni haha. Maaflah dia beri satu je so tak boleh nak pass kat korang semua ^_^

selain dari itu juga, sebahagian dari pelancaran di rasmikan oleh ucapan Mr Kevin Tann dan juga Mr Christopher J. Harper.

Apa yang lebih menariknya kali ni, pelbagai kelainan yang akan di terapkan di dalam persembahan tersebut. so mek bersama dengan para blogger lain tak sabar rasnaya nak join pada hari berlangsungnya Tayangan Musical ni.

Usai je dengan mendengar Ucapan dah tiba masanya untuk mereka memberi corak warna persembahan kepada para penonton. Yang lebih excited semestinya kanak-kanak ^_^
Semua yang datang kesitu bawa anak masing2 sebab nak tengok geng sesame street dengan lebih dekat katanya.
 
hahahahah comel kan dorang....
geram rasanya sebab nak rembat pula costume tu ^_^
Eh selain dari itu juga kan uols, mek dapat cabutan bertuah bila mek LIKE Page https://www.facebook.com/gentingrewardsmalaysia. Sebab kat page ni lah korang akan tengok update mereka tentang promotion Genting. Wohoooooooo
last but not least mek pun dapat juga berpeluk dengan mereka yang berbulu lebat serba tinggi lampai ni ^_^
kasar bulu dorang ni ek? habis kulit mek yang gebus ini tercalar hahah #feeling uols.

korang jangan lupa Show Live ini akang berlangsung di Genting International Showroom, Resort World Genting. Dalam masa yang sama pada 13 Aug ni dorang akan buat road show taw. Dan sebanyak 1,888 pemenang bertuah akan dapat tiket untuk saksikan musical ni.

kalau korang berkenan nak bawa anak korang untuk saksikan mereka lebih dekat lagi hehe
jangan lupa untuk log on ke www.rwgenting.com atau call 03-61011118. Harga tiket korang boleh dapatkan dari harga RM88 dan ke atas ^_^

Selamat menyaksikan mereka dan enjoy the show!!!
video

No comments :