Blogger hangout Bersama Manoah di iDarts Malaysia @ Sunway Giza

Hi Uols,

Minggu yang lepas lepas kan uols, mek pergi lepak bersama dengan blogger di iDarts sunway giza atas jemputan Manoah. Oh gosh ingat kan malam tu hanya kenal a few sekali tengok ramai gak muka yang familiar ^_^

Best kot bila dapat jumpa blogger ni semua dan hang out bersama mereka, dan yang penting kalau korang tengok kat iDarts Quad ni korang boleh main dart a.k.a Damak haha. serius best gila sebab dart kat sini tak sama seperti yang korang main dok balik kat papan dart korang kat rumah tu ^_^. Kat sini best sikit sebab excited dia tu lain macam sebab boleh fight dengan kawan2 yang lain haha.
 hahaha korang tengok lah hanya mampo snap gambar dari belakang to indicate balingan mek sangat tepat pada titik tengah. BULL lah sangat. At the 1st round tu mek kalah uols, tapi we moved into the second round and third round memang tak pernah puas hahaha.
hahahah kenapa kah posing mek seperti orang baru kena barai...
Dear Manoah, thank in million sebab sudi memberi kita orang peluang untuk berkolaborasi hehe. 
In next future hopes there's plenty job coming. woot woot!!!
 Long Live #Manoah.

kalau korang nak datang untuk merasa sendiri excited nya tempat ni sila usha page mereka.

 P/S: thanks dear Rawlins, sebab snap and share all these great picture. Kalau nak harap phone mek memang tak secantik camera uols lah haha.

2 comments :

MrHAMDN Alhousani said...

Do you have bad credit or in need of urgent loan to solve a pressing need? We lend secured and unsecured loans to honest and reliable individuals and companies globally at 3% interest rate. Here is the solution to your financial problem, do you also need money for your, project, business, taxes, bills, and many others reason, contact us today for that loan you desire, we can arrange any loan to suit your budget at low interest rate.Contact us (mrhamdnloanoffer@gmail.com) YOU CAN ALSO ADD US ON WHATSAPP (+447763915312)

林磊 said...

20170904 leilei3915
canada goose
kate spade outlet
pandora jewelry
lacoste shoes
michael kors handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet online
ugg outlet