Apr 28, 2015

Gambar: Di sekitar pelancaran butik kinslager di Nu Sentral KL

hi anak anak,

waktu aku attend event ni, boleh dikatakan ramai juga blogger yang datang dan actually aku tak tahu event ni dah berlangsung untuk kali ke dua, di mana second time aku datang ni dia adakan sekali lagi fashion show untuk mereka yang bergelar corporate di luar sana. Selain dari tu juga at the very end of the event, mereka adakan satu auction di mana auction hasil dari nilai wang tersebut akan di salurkan sepenuhnya kepada badan kebajikan. Gituuu simple dan ringkas so korang sila cuci mata dengan gambar dari phone mek yang tak seberapa ni ok.
  sekitar di dalam butik Kinslager
 
 The Corporate runway show.
 

5 comments :

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as

龙大猫 said...

kobe shoes
lacoste outlet
timberland boots
jordans for cheap
michael kors outlet
lacoste outlet
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet
air yeezy
lebron 14

chenlina said...

chenlina20170601
polo ralph lauren
coach outlet
kd shoes
vikings jerseys
cheap nfl jerseys
coach outlet
ray ban wayfarer
coach factory outlet
coach factory outlet
coach factory outlet

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


ben daigege said...

nike store
valentino outlet
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
ugg black friday
michael kors outlet
hermes birkin
puma outlet
michael kors outlet clearance
chanyuan2017.11.14