Gambar: Di sekitar pelancaran butik kinslager di Nu Sentral KL

hi anak anak,

waktu aku attend event ni, boleh dikatakan ramai juga blogger yang datang dan actually aku tak tahu event ni dah berlangsung untuk kali ke dua, di mana second time aku datang ni dia adakan sekali lagi fashion show untuk mereka yang bergelar corporate di luar sana. Selain dari tu juga at the very end of the event, mereka adakan satu auction di mana auction hasil dari nilai wang tersebut akan di salurkan sepenuhnya kepada badan kebajikan. Gituuu simple dan ringkas so korang sila cuci mata dengan gambar dari phone mek yang tak seberapa ni ok.
  sekitar di dalam butik Kinslager
 
 The Corporate runway show.