Apr 1, 2015

Happy bufday Nuffnang

 
Hi anak anak,

aku malam ni termenung depan laptop seperti sudah bertahun tak online dengan laptop usang ku ni.
lepas tu kejap tenung laptop lepas tu belek2 hanphone. 

aku fikir macam ada yang terlupa rupanya memang betul. Aku terlupa nak buat entry cepat cepat klimaks pasal Birthday Nuffnang. Haha

EH kau nak mengampu cium bontot Nuffnang ke?
excuse aku tak kohser nak comolot dengan team nuffnang tu aku just nak tunjuk appreciation aku kat comp advertising kat malaysia ni.

Aku berterima kasih sebab kenalkan aku dengan dunia blog, kenal dengan ramai orang, invite aku ke event yang meriah, dan paling best sekali tak pernah dapat award dan vip access seperti orang lain ^_^

Cerita aku dengan nuffnang terlalu banyak juga lah kalau nak di ikutkan uols,
contoh salah satu <Birthday Bash ke 6>
kalau nak di ikutkan aku punya <cash out> memang banyak kali dah. Cuma aku ni je kekadang malas skit nak berusaha, kalau nak di ikutkan confirm dah boleh jadi kaya raya uols hahah
Last sekali aku update tentang cerita di dalam perjalanan blog aku bersama dengan Nuffnang <Ceritera Nuffnang dan Kifli Mally>

percaya cakap kat aku, memang berbaloi nak comolot jubo dengan nuffnang, or kipas sampai dengan nuffnang sebab nuffnang je yang almost bagi aku keuntungan almost cecah 10K sejak 2009-2014 (middle year 2014) sebab time tu 2014 - current aku dah kurang aktif sikit. 

jadi mungkin dah tak nampak sangat impak nya,.any ways ini short entry aku untuk Birthday Nuffnang.

HAPPY BIRTHDAY NUFFNANG!!!!!

3 comments :

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
christian louboutin outlet
louboutin shoes
soccer jerseys
michael kors handbags
ugg outlet
prada handbags
nfl jerseys wholesale
ralph lauren pas cher
oakley sunglasses
kate spade outlet

Yaro Gabriel said...

www11.17

ugg boots outlet
ralph lauren uk
off white clothing
nike shoes
kate spade outlet
michael kors outlet
salomon shoes
nike blazers
jordan shoes
mbt shoes



arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers