Happy belated day zalie mally

hi anak anak,


balik petang tadi kan aku terbantut nak pergi ke GYM sebab hampir terlupa malam ni dinner dengan family sebab adik aku yang second tu sambut bufday haha ^_^ #BuatBuatLupa katanya,

seperti biasalah, boleh dikatakan tu kalau celeb birthday family confirm akan buat kat HOMST Kajang the only one chinese muslim restaurant gitu.


boleh katakan staff kat restoran tu pun dah kenal kita orang, meaning kalau nampak je muka weols hah maksudnya ada lah tu birtday atau occasion nak celebrate haha. Makan kat restoran HOMST ni pun not bad, sedap pun boleh tahan.
 budak dua orang ni kalau aku tak tarik balik phone tu confirm, storage aku penuh dengan muka selfie dorang berdua jer.
 wohoooo bufday boy, dah lepas kenyang masa untuk potong cake pula.
 korang nampak tak adik aku sorang tu, hurm dia memang jenis anti social sikit, al maklumlah kepala keras uols, meamang tak boleh masuk dengan weols. Dia dengan dunia dia sendiri je. 

so lebih kurang itu je lah untuk update hari ni uols. Kalau dulu weols sekeluarga memang tak pernah nak celebrate macam ni, yelah uols dulu kecik2 mana mampo setiap sorang nak celebrate kan lepas tu kena beli hadiah segala. 

tapi sekarang ni bila masing2 dah start bekerja, alhamdulillah masing2 dah dapat pengelamana untuk meraihkan bufday sendiri dengan family.

No comments :