May 26, 2015

Happy belated day zalie mally

hi anak anak,


balik petang tadi kan aku terbantut nak pergi ke GYM sebab hampir terlupa malam ni dinner dengan family sebab adik aku yang second tu sambut bufday haha ^_^ #BuatBuatLupa katanya,

seperti biasalah, boleh dikatakan tu kalau celeb birthday family confirm akan buat kat HOMST Kajang the only one chinese muslim restaurant gitu.


boleh katakan staff kat restoran tu pun dah kenal kita orang, meaning kalau nampak je muka weols hah maksudnya ada lah tu birtday atau occasion nak celebrate haha. Makan kat restoran HOMST ni pun not bad, sedap pun boleh tahan.
 budak dua orang ni kalau aku tak tarik balik phone tu confirm, storage aku penuh dengan muka selfie dorang berdua jer.
 wohoooo bufday boy, dah lepas kenyang masa untuk potong cake pula.
 korang nampak tak adik aku sorang tu, hurm dia memang jenis anti social sikit, al maklumlah kepala keras uols, meamang tak boleh masuk dengan weols. Dia dengan dunia dia sendiri je. 

so lebih kurang itu je lah untuk update hari ni uols. Kalau dulu weols sekeluarga memang tak pernah nak celebrate macam ni, yelah uols dulu kecik2 mana mampo setiap sorang nak celebrate kan lepas tu kena beli hadiah segala. 

tapi sekarang ni bila masing2 dah start bekerja, alhamdulillah masing2 dah dapat pengelamana untuk meraihkan bufday sendiri dengan family.

1 comment :

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam