Oct 17, 2015

Santai hujung minggu di Bangsar Village

Kebiasaannya KM boleh dikatakan memang suka juga bersantai di sekitar Bangsar area ni, sebab koloni di Bangsar ni boleh dikatakan santai juga walaupun ada waktu tu nak cari parking terasa seperti nak cari jodoh haha. 

Serius KM jenis malas nak masuk ke dalam mall tu untuk park, I would rather pusing dan tawaf shop lot tu berminute lamanya semata nak cari parking slot ^_^. but this time KM dah taw nak park mana when ever nak lepak kat Coffea Coffee or Dip & Dip dan sewaktunya area dengan nya haha.
 
 during this time kan, perot KM asyik tak selesa sebab asyik nak terkentot je. Seriusly like dari beginning KM start duduk lepak mengopi kat Coffea Coffee tu KM terus terkentuk sampai bawa ke dinner. Hellllooooo my gas tak berbau ok cos Km sendiri hidu memang tiada bau. haha my gas contain angin kosong je. it comes with natural content. 

After dinner KM dan the rest habiskan saki baki masa lepak di Inside Scoop Bangsar. Takpe korang layan dulu pic waffle ice cream kat bawah ni then KM will sambung story sikit je lagi.

   For sure ini adalah perkara bagi mereka jenis yang kaki lepak from one to another shop. Contoh ek:

1. Mengopi - Coffea Coffee
2. Dinner at bangsar village restaurant
3. Inside Scoop
4. home with full tummy

Perut yang jenis tak boleh nak masukkan sejenis makanan sebab dah terlalu penuh. The worst part tu dari start mengopi sampailah balik tu asyik mengentot je haha. Then KM beli ENO kononnya nak buang angin dan redakan sedikit perut yang kembung ni. End up ENO tu ada kat Office jadi perhiasan atas meja. Hampehhhhh!!!!!


3 comments :

safurara said...

hoiiiii apehal cite pasal kentot ni! hahahahaha. but fun lah!

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam