Santai hujung minggu di Bangsar Village

Kebiasaannya KM boleh dikatakan memang suka juga bersantai di sekitar Bangsar area ni, sebab koloni di Bangsar ni boleh dikatakan santai juga walaupun ada waktu tu nak cari parking terasa seperti nak cari jodoh haha. 

Serius KM jenis malas nak masuk ke dalam mall tu untuk park, I would rather pusing dan tawaf shop lot tu berminute lamanya semata nak cari parking slot ^_^. but this time KM dah taw nak park mana when ever nak lepak kat Coffea Coffee or Dip & Dip dan sewaktunya area dengan nya haha.
 
 during this time kan, perot KM asyik tak selesa sebab asyik nak terkentot je. Seriusly like dari beginning KM start duduk lepak mengopi kat Coffea Coffee tu KM terus terkentuk sampai bawa ke dinner. Hellllooooo my gas tak berbau ok cos Km sendiri hidu memang tiada bau. haha my gas contain angin kosong je. it comes with natural content. 

After dinner KM dan the rest habiskan saki baki masa lepak di Inside Scoop Bangsar. Takpe korang layan dulu pic waffle ice cream kat bawah ni then KM will sambung story sikit je lagi.

   For sure ini adalah perkara bagi mereka jenis yang kaki lepak from one to another shop. Contoh ek:

1. Mengopi - Coffea Coffee
2. Dinner at bangsar village restaurant
3. Inside Scoop
4. home with full tummy

Perut yang jenis tak boleh nak masukkan sejenis makanan sebab dah terlalu penuh. The worst part tu dari start mengopi sampailah balik tu asyik mengentot je haha. Then KM beli ENO kononnya nak buang angin dan redakan sedikit perut yang kembung ni. End up ENO tu ada kat Office jadi perhiasan atas meja. Hampehhhhh!!!!!