Oct 1, 2015

#MYCYBERSALE 2015 kembali untuk tahun ke-2

Disini KM ada pengumuman penting untuk di kongsikan dengan semua pembaca KM. 
Sekarang ni #MYCYBERSALE2015 telah mengadakan anjurang untuk tahun yang kedua, dimana korang boleh bershopping sakan dengan harga runtuh, korang sendiri tak akan percaya serendah Discount sehingga 90%. Pada tahun pertama #MYCYBERSALE ni beroperasi tahun 2014, mereka dah pun mencatat keuntungan sebanyak RM67 juta dari 227,000 transaksi yang berjaya, melebihi dari 200% kenaikan traffic pada online. Tahun ni,  #MYCYBERSALE 2015 kembali lagi pada 28 Sept hingga 2 Okt. So cepat log on www.mycybersale.my

Sekarang ni kan semua orang banyak menggunakan medium online untuk membeli barang tanpa memerlukan tenaga yang banyak, contoh KM sangat suka shopping di Zalora dan GO Shop.  

kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut tengok kat bawah ni senarai brand yang turut berada di dalam #MYCYBERSALE ni.
Part yang paling menarik sekali ialah Lucky Draw dan Spend & Win contest . Wohooooo jom join contest yang dianjurkan, cepat register kat www.mycybersale.my .Mana lah tahu kan rezeki korang dapat Samsung A8 , wang tunai RM1,000 dan hadiah hadiah bernilai RM 50,000. 
So kepada korang yang nak mencuba nasib jangan lupa untuk turut sama mengambil bahagian ok. 

Untuk info lanjut sila layari:

3 comments :

Yaro Gabriel said...

www0717
coach outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
polo ralph lauren
76ers jerseys
magic jerseys
ray ban sunglasses
polo outlet
nike revolution











Yaro Gabriel said...

www11.17


ugg boots outlet
ralph lauren uk
off white clothing
nike shoes
kate spade outlet
michael kors outlet
salomon shoes
nike blazers
jordan shoes
mbt shoes


arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers