Apr 15, 2016

McDonald memperkenalkan 3 Burger fesyen category terbaru.

Kini McDonald kembali dengan memperkenalkan 3 category burger yang sememangnya mendapat sambutan orang ramai, khususnya mereka yang kaki makeover memang sesuai uols.

Seperti yang korang tahu keriangan McDonald mendekati orang ramai dengan pelbagai cara, dengan adanya trend terbaru "Yang Klasik" "Yang Hangat" dan "Yang Gempak" orang ramai ingin tampak "GAH" dengan pilihan kategori masing-masing.
Yang Klasik, Yang Hangat, Yang Gempak

Sememanganya KM adalah penggemar McDonald dari Burger, ayam goreng dan juga breakfast. Kalau dapat peluang tu memang KM tak akan lepaskan ^_^
Malam tu KM terserempak dengan ramai blogger dan talent. Contohnya Yuyu, Nannie, and other yang tak sempat nak tegur sapa dengan mereka semua.
Di dalam acara kemuncak tu, Misi mereka untuk memperkenalkan 3 category burger yang dah lama menjadi kegemaraan masing2. Ok kalau KM pastinya km akan memilih Yang Hangat Spicy Chicken McDeluxe. Sentiasa tahu memenuhi tahap kehangatan rasa burger tu.
Sepanjang malam event ini berlangsung, ada pelbagai aktiviti yang di sediakan.
1. Runway memperagakan 3 kategori yang baru
2. Pop Quiz which is korang kena tahu salasilah tentang McDonald
3. Last but not least MAKAN!!! haha

Terasa kekok pula bila Km dah lama tak buat write up pasal event. Terasa jenuh nak mengarang, ok lepas ni mana tahu ada banyak event boleh cover. Nak juga meletup macam kawan2 yang lain...

2 comments :

mmjiaxin said...

http://www.cheap--jordans.us.com
http://www.cheapairjordan.uk
michael kors outlet online
michael kors handbags
discount oakley sunglasses
michael kors factory outlet
jordan retro
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
tiffany and co uk
nike zoom
chrome hearts wholesale
http://www.yeezyboost350.uk
http://www.airjordanretro.uk
adidas nmd uk
nike zoom
cheap basketball shoes
fitflops
yeezy boost
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
adidas nmd
kobe shoes
michael kors handbags
adidas stan smith sneakers
adidas stan smith
adidas tubular
http://www.kobesneakers.com
cheap retro jordans
christian louboutin outlet
tiffany,tiffany and co,tiffany and co jewelry,tiffany necklace,tiffany bracelet,tiffany ring,tiffany earrings
nike roshe run
yeezy boost 350 for sale
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
gg

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam