Apr 19, 2010

JIKA INI REZEKI KU......

hye u all semua....sihat??? arinie aku mmg nak balik awl coz kat kampus tu tak de mende dah yang nak dibuat....lagi pown skang ni dah nak dekat Exam so most of the class pown cancel....kelas cancel smua ni pown dgn harapan student boleh luangkan banyak masa untuk study kannnn.....


chayo2...

hari ni aku abis kelas lebey kurang dalam pukul 12.30 tgh hari so mcm biasa kita orang lunch kat Selera putih...lepas dipendekkan citer kita orang dah abis makan then otw nak balik ke kampus....dlm otw nak g kampus tue kita orang dapat satu risalah yang berbunyi mcm nie....

since font dia tak clear....korang boleh baca kat bawah ni....
*
*
*
*

JIKA INI
REZEKI KU
Bismillahirrahmannirrahim
Ya Tuhanku, Permudahkanla Perjalanan Hidupku,
Ya Tuhanku, Bukakanlah Seluas-luasnya Pintu Rezekiku,
Ya Tuhanku, Ringankanlah Rezekiku Bagaikan,
Debu-Debu Halus Yang Berterbangan,
Ya Tuhanku, Jika Ini Rezekiku,
Kau Bukakanlah Mata Hatiku,
Kau Bukakanlah Akal Mindaku,
Kau Ringankanlah Jari Jemariku,
Untuk Menghubungi

SHAH 012-650 0911
017-631 0548

Dia HambaMu Jua Sama Seperti Aku,
kau Berikanlah Kami Rezeki Kejayaan - Rezeki Kebahagiaan,
Kerana Kau Maha Mengetahui Apa Yang Ada Di Laut Dan Di Bumi,
Kerana Kau Maha Penyayang Lagi Maha Mengasihani,
Amin...Amin....Amin...Ya Rabbal Alamin....

THE END....

Photobucket
p/s : Sekarang ni orang mempunyai pelbagai idea untuk mempromote perniagaan masing2....so bnyk la kaedah yang kreatif diperlukan....sekiannnn

7 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

tertarik dan menarik dgn kaedah ini, sayu jer dgr..

QieFLy si Dolce said...

pojie : huhuhuhu tula pasal...kita orang ingtkan risalah tentang doa2 atau petua...tup2 business u all

sI tEDI said...

he he he he..
strategi tu.. mcm2..

QieFLy si Dolce said...

kak Tedi : hahah taw takpe kak....

hazel said...

Yer la...mati2 ingat kata2 hikmat ke aper tadi :p

chenlina said...

chenlina20160119
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
canada goose jackets
beats solo
uggs boots for women
abercrombie and fitch new york
michael kors outlet online
tiffany and co
cheap ugg boots
toms shoes
michael kors outlet online
chanel bags
polo outlet
ralph lauren uk
kate spade handbags
ray bans
coach outlet
michael kors handbags
uggs on sale
hollister
the north face outlet
louis vuitton
celine outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
jordan retro 11
coach factory outlet
oakley sunglasses
hollister outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
toms shoes
beats by dr dre
coach outlet store online
tory burch outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
as

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers