May 7, 2012

Penangan BlackBerry terhadap GROUP TKG (Tak Kering Gusi)

akak dah pakai BB uols bila lagi?
hye uols,

sebelum kita mengulas lebih lanjut tentang BB ni, nak tanya sapa sini BB user? sila senyum~ mak ai ramai juga yang tengah senyum sorang2 depan lappy.

apa itu TKG CREW (Tak Kering Gusi) ni just satu group yang dimana kita orang selalu adakan aktiviti tak kisah aktiviti apa sekali pun sama ada charity, annual dinner, berkelah dan sebagainya. Dengan cara ni je kami semua mampu mengeratkan silaturahim yang lama terjalin *katanya lerr~ kenapa tak kering gusi sebb perangai kawan2 kalau dah berperangai macam tenuk sekor2 dah masuk air buat lawak mmg pecah perut bukan setakat tak kering gusi usus pun boleh putus :)

dan boleh dikatakan dari aku pakai phone Sony Ericsson terus ke BlackBerry serius sebb rasa keperluan itu satu kewajipan gitewww~ lagi satu bagi aku pakai BB ni mmg jimat semenjak aku beralih ke BB tak perlu nak top up sngt sebb ramai diantara kawan terdekat dan kawan kampus pakai BB tak pown smartphone (Whatsapp)

tak mampo uols pakai BB Bold 1 jer :) nama pun student

dalam ramai2 (33 member) tu aku sorang je yang pakai Bold1 yang lain tu semua dah keje anak orang kaya so dorang boleh lah pakai BB Torch tak pun BB Bold 4 hehe, takpe nanti aku dah keje baru aku upgrade :)

recently ni ada 3 member TKG yang dari pakai smartphone terus beralih ker BB pengaruh kawan juga memainkan peranan kan? tapi tu lah penggunaan BB ni battery saja memang cepat habis kena beli charger portable

lagi satu kalau korang dapat detect lah, dari apa yang aku lihat majoriti yang pakai BB ni hanyalah kelompok Melayu dan Cina pula majoriti pakai Iphone, tu dari pantauan aku saban hari ok :) manakala india plk maybe dorang more into android haha memandai je aku buat kesimpulan kan...jangan marah ekkk


bagi korang yang nak tahu TKG CREW event sila klik kat bawah tu yer :)
sebenarnya buat tribute entry ni utk IKRAM salah seorang TKG CREW yang dah pakai BB :)
jgn tengok lama2 kang tak leh nak tido malam klik sini utk ke blog beliau SINI

#sekian dari budak pakai BB

-psssst jangan lupa usha pic kat bawah ni ok barang baik punya-

2 comments :

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers