Nov 13, 2015

OOTD Kifli Mally: Biru & Hijau memang sesuai betul dengan saya


Hi Uols,

Kalau korang nak tahu KM sangat obsessed dengan color yang membolehkan KM nampak cerah di hadapan camera, tak kesah lah orang nak kata apa yang penting KM nak nampak cantik di dalam social media je.
Sebenarnya KM kalau real life, seorang yang sangat sendu (bosan). Banyak lagi character yang KM sendiri nak reveal kat korang semua. haha nak mention yang bughuk (buruk) je. Kalau perangai baik tu KM just let you guys to judge. Wah!!! ingat ni apa judging time untuk Next Top model ke?

OOTD KM hari ni tiada kaitan langsung dengan statement di atas ni...cuma KM prefer nak meluahkan perasaan dengan cara berOOTD. ^__^

guys kali OOTD KM bertempat di Cheras Leisure Mall area. Kalau tak silap kat luar sebelah Secret Recipe. Sometimes korang kena tebalkan muka kalau nak berOOTD ni sebab orang ada yang nak lalu lalang, siap berhenti sebab nak tengok anda berposing. GRRRRRR!!!! macam tak pernah tengok orang bergambar je sebelum ni kan??? haha
Suit Beg: SEED
sandal: Vincci
Short: Bangkok Market
Hat: Brand Outlet
Necklace: Sponsor ^___^

 okay folks. Till next OOTD yeah ^_^

5 comments :

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
montblanc pens
soccer jerseys
cheap jordans
tory burch outlet
pandora charms sale clearance
michael kors outlet
supra shoes
polo ralph lauren
michael kors
new balance shoes

zzyytt said...

nike polo
michael kors
ray ban
yeezy shoes
nike air zoom pegasus 32
prada eyeglasses
golden goose superstar
nike zoom
air max 2017
ferragamo belt

Yaro Gabriel said...

www0717

mbt shoes
coach handbags
undefeated clothing
true religion jeans
coach outlet
christian louboutin outlet
pandora charms
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
air jordan 4










رواد الحرمين said...


شركه تنظيف مكيفات بالرياض
شركه عزل فوم بالدمام

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers