Aug 15, 2019

Bayar separuh harga kini kembali lagi @ Lulu Hypermarket Kuala Lumpur

Bersempena dengan Hari Raya Qurban 2019 baru-baru ni, Lulu KL dan Lulu Shamelin kini mengembalikan promosi Bayar balik separuh harga, Ingat lagi  tak entry sebelum ni? Incase korang dah terlupa korang boleh tengok first entry aku berkenaan dengan promotion ni korang boleh klik link di bawah tu ok?


Bagaimana cara nak dapatkan Promosi "Bayaran Balik Separuh??"
Mudah saja dengan setiap pembelian minimum sebanyak RM100 (mesti dalam satu resit ok!) dan anda akan diberikan semula baucar tunai beli-belah RM50 untuk pembelian seterusnya. Tapi korang kena cepat sebab Promosi ini telah berlangsung bermula dari 1 Mac hingga lah 24 Mac 2019. isk isk kalau masih tak faham korang boleh lah DM tepi untuk bertanya dengan lebih lanjut ok.

Adakah semua barangan terdapat promosi "Bayaran balik Separuh" ini? 
Barangan yang terdapat pada promosi kali ini ianya terletak pada section fashion (Di tingakt 1 Lulu Hypermarket) di mana ianya merangkumi kelengkapan style Lelaki dan wanita. Paling senang korang refer pada banner merah yang akan terpampang pada setiap sudut fasyen di Lulu Hypermarket ini. Kalau korang nampak pada sign banner tu bermaksud korang boleh 'rembat' semua barang yang tersedia ada.

Cuma kali ni aku nak focus lebih kepada kepada tingkat 1 iaitu bahagia seksyen pakaian dan juga fashion. 

Pakaian Abaya, Saree & Churidar
Korang boleh tengok variety yang terletak pada corak, warna dan juga jenis kain yang terdapat dekat Lulu Kl ni. Terlalu banyak pilihan hingga boleh membuatkan kita terasa rambang mata untuk seketika. Even colleagues aku sendiri teruja dengan Lulu KL di mana mereka menawarkan saree yang cantik-cantik belaka.
 

Seksyen pakaian kanak-kanak 
Kepada mereka yang masih belum berkunjung ke Lulu, korang boleh je try untuk tengok koleksi pakaian untuk si comel ni. Sebab terdapat banyak sangat jenama yang mungkin bersesuaian dengan anak korang. Tengok la stroller yang aku pegang tu, bukan main selesa dan kukuh lagi. Semuanya di jual pada harga rendah dan mengikut kemampuan individu. 

Seksyen Kasut & Sandal
 keterujaan untuk nak try semua kasut tu memang ada. Bukan itu saja aku sendiri pun rambang mata dengan design yang mereka tawarkan. Selain dari itu juga, standard size untuk kita mudah sangat untuk di cari. Lebih dari 100 jenis kasut dan sandal, terdiri dari pelbagai jenis jenama. Semuanya mengikut keselesaan individu.

Seksyen Pakaian Formal / Office Attire.
seperti yang aku update di link instagram aku, boleh di katakan formal attire yang terdapat pada Lulu KL ni sememangnya boleh di beri perhatian juga. Aku sendiri mengenakan seluar kerja code Blue Navy. Material dia yang sangat selesa dan mengikut fitting kaki aku. Begitu juga dengan sut dan kemeja mereka. Aku pula jenis yang suka mix & match kan semua pakaian dan kalau korang reti untuk suiakan pada occasion semestinya nampak segak dan bergaya.

Jadi kepada korang di luar sana, Promotion Pay Half Back promotion ni valid till 25/08/2019 ok. So jangan lepas kan peluang ni sementara masih ada ok.