matilahhhh aku ni mcm nurse ker???? tang mana tue????

hye korang semua salam berhujung minggu yer....esok sabtu pagi ni korang semua boleh take a good rest.....aku nyer last paper pown sabtu depan so boleh la aku duk santai kat umah smbil2 selak notes kannnn.....tu pown klu aku rajin la hehehhe.....

MyEm0.Com

ok terbang ke topik utama.....aku nak tnyer korang penah pakai snow cap tak....tak kira la cap apa skali pown....skang ni kannn dah jadik banyak design so aku sendiri pown tak taw nak panggil apa da...huhuhuh aritu time aku nak g kelas ader la mamat ni tegur aku kat dalam train dia tringin sangat nak tahu kat mana aku beli cap aku ni hahahah

nampak tak kat kepala Qiefly tu.....

mamat > adikkk....apa yang kat atas kepala tue....mana beli tu??
aku > ni snowcap kot....kita beli kat pavilion (aku explained detail time tu...)
mamat > oooo saya tngok boleh wat mcm2....saya tngok awk ni mcm NURSE dah....
aku > MyEm0.Comhahahaha tang mana nurse tu....

tang mana yang sama aku pown tak taw uolss.....

nasib baik la time tu station aku dah smpi apa lagi tanpa buang masa aku trusss cabut hahaha segan kottt

hah tunggu apa lagi marilah kita mengangkat ikrar bersama2......


THE END.....

Photobucket

p/s : mesti korang nyer koleksi cap banyak kannn?????

5 comments :

miss hav0c said...

pewit nak pinjammm

QieFLy si Dolce said...

miss havoc : hehehe nak pinjam erk....kita ader 1 jer....

sang berfikir said...

hahaha.nurse kata nye..sy saket laa nurse..bawa sy jumpe doc boleh??
hahahah...rindu kamu..:)

||| PöJìé PööH ||| said...

nursa katanyer...
agaknyer uols pose macam nih kot..

QieFLy si Dolce said...

sang berfikir : hahahah kamu saket yer....susah la awk coz penawar kamu sukar didapati.... :P missu to sayang

pojie : hahahah ko mmg kannn....smpt lagi kenakan kita