May 2, 2010

SNICKERS® | Hungry for Football


salam ahad buat korang semua.....hari ini aku takde wat apa just nak prepared untuk study group kejap lagi kat manaa??? kat JJ maluri saje uolssss......ntah la kita orang ni nak study ke or cuci mata....aku ditemani oleh Zuzu n Timi.....

MyEm0.Com

ooo yerrr sebelum tu aku nak share dgn korang pasal SNICKERS® | Hungry for Football (link FB) korang dah start main ker....klu yang dah start tu okla ....tapi bagi yang belum tu better korang try heheheh kut2 la korangnyer rezeki....aku ni pown skang ni tgh try tapi takde la dapat score smpi berjuta2 huhuhuh tak mampu den......bagi sapa yang berminat just Register kat sini ok.....klu tak silap skang ni dah end of week 4....so klu korang nak strt score giler korang just tunggu week 5 heheheh aku tak le lagi nak catch up coz last paper this saturday....so hope u guysss enjoy....


THE END.....


Photobucket
p/s : soooo apa pown uolssss klu dah high score tu roger2 lah kat kita erk....boleh kita compete sama.....



6 comments :

Farihah Ahmad said...

i was wndering la. why ek for the last two days, i taleh open ur blog? it said, "blog not found". nk comment pon xleh. =(

KiFli MaLLy said...

farihah : huh betol ker???? oMG....i pown tak taw la u

myQza said...

qief.. kat JJ tu tahan iman okey.. jgn nak g cuci mata.. baca buku! ekekekekeke

KiFli MaLLy said...

hahahahah kak tedi nie....takut dngr statement akak....

chenlina said...

chenlina20160119
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
canada goose jackets
beats solo
uggs boots for women
abercrombie and fitch new york
michael kors outlet online
tiffany and co
cheap ugg boots
toms shoes
michael kors outlet online
chanel bags
polo outlet
ralph lauren uk
kate spade handbags
ray bans
coach outlet
michael kors handbags
uggs on sale
hollister
the north face outlet
louis vuitton
celine outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
jordan retro 11
coach factory outlet
oakley sunglasses
hollister outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
toms shoes
beats by dr dre
coach outlet store online
tory burch outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
as

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers