bedebah ko nyamuk....

ko budget dgn wat cute2 tue aku tak bunuh ko laaa....aku masak cili apa ko kang baru padan muka....MyEm0.Com

hye korang hehehehe nak emo kejap dgn nyamuk kat umah ni.....taw la sejak kebelakangan ni hujan tak tentu lepas tu ko pown membiak merata2 tempat....haish geramnyer aku....tapi takpe aku dah prepare spray nyanuk jenama Ridsect lagi untuk ko taw....klu ko brani meh lah bertandang ke rumah aku.....


kalau la menatang ni real....heheheh kecut aku....


aku ni dah la sensitif kat nyamuk....member2 umah aku ok jer takde masalah pown...tngok zuzu n the geng ok jer....hurmmm aku nyer skin ni lain skit mmg sensitif tmpt yg ada nyamuk....even though nyamuk tu hinggap kat badan aku....badan aku benggak taw....yeah i know it is make no sense tapi tu la kenyataan....so klu aku pergi kat mana2 tempat yang ada nyamuk berkeliaran sure aku org 1st akan detect.....MyEm0.Com

hehehe....korang ada lagi tak mende nie....mmg best....


THE END......


Photobucket
p/s : selamat malam....selesa da tido aku tanpa gangguan nyamuk hehehehe......

5 comments :

eLLa said...

wahh,..
tido lewt post entri nie erk..
nite~

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

sila mkn ubat nyamuk...
nescaya apabila nyamuk mgigit anda beliaw akan mati serta merta..
selamat mcuba yer..


****kmudaratan adalah tgjwb sdrian berhad

Huda said...

kite serupe~!

Aidi-Safuan said...

tuh bukan untuk lalat ke? (-_-")

||| PöJìé PööH ||| said...

Abes la muka supermodel klo kne gigit nyamuk!

Love,
PojiePooh Abdullah