May 8, 2010

Akibat menduakan NUFFNANG!!!....


warghhhh...rasa mcm nak nangis sebaldi je arini huhuhu....dah la aku takde mood hari nie....tetiba je moody uolsss....ntah la pressure agaknyer kot....walhal aku nyer paper arinie last hurm....apa2 je la.....

aku nak citer kat korang ni hah....sebelum ni aku ada memasang Advertlets kat blog purple aku....yang penting skali dgn iklan dari nuffnang.....nuffnang kat atas advertlets kat bawah.....hahahha sehari dua tu ok lagi la profile aku kat nuffnang...dan smpi part mlm semalam aku tngok nuffnang aku jadi mcm nie.....sila view pic dibawah huhuhuhu.....

hah uolsss rasa mcm nak menangis tak???

hehehe dah tahu boleh letak satu je sponsor yang aku nak MENGGATAL sangt nak letak smpi dua....tu carik bala namanyer tak pasal aku dah kehilangan GLITTERATI....nasib baik 2 klu 3...mau tak kena sepak trussss.....

warghhh.... MyEm0.Comtak nak wat dahhhh....


THE END....

Photobucket
p/s : hurm ok la mau pigi merayau la ~ la ~ la ~


26 comments :

Anonymous said...

hak3..org nuffnang ni rajin blogwalking

joegrimjow said...

hehe
lepas ni kene beringat r

Unknown said...

Tak apa sabar2...

RABUN said...

sian....wah rajin dorang merayap eh... aku yang setia ni pon tak kemana gak, iklan segan segan jer nak kuar...

sarah shafie said...

hehe..dh buat dh tu..=))

pondokmerah said...

nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

http://pondokmerah.blogspot.com/

amar haziq said...

kalau blog baru macam saya ni macam mana plak ye?

jenguklah blog saya ye..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

WanitaMustanir said...

takpe2, sabar k

Mujur saya x buat... hee

Misshy Innz said...

adverlets dgn innity akan jejas status gliterrati nuff .
qief jgn buat lagi taw =)

Yuni Aisyah said...

ciannya..ermm..
xpe2 pasnie jgn wat lg..

exam camne ok x,?

eLLa said...

its okay ..
its orait..
qiefly still da bezz..
hehe;)

Unknown said...

oh, macam tu ker? takut2~

Farihah Ahmad said...

wah.. bahya gak ek...

The Lauralin said...

haha. aku dah kate ary tu. tak sangka pule ko buat. abes duit ko dlm tu ade lagi ke tidak?

http://changkatbukitbintang.blogspot.com

Unknown said...

aku x letak ads lain pn tetap jadi non-exclusive ni..

even 400++ visitor/week..
huhuhu...

Pojiepooh Abdullah said...

haaaa menduakan nuff lagi..
i masih setia bersamamu tau!

KiFli MaLLy said...

@joegrimjowtu r pasal janji lepas ni tak wat dah....

KiFli MaLLy said...

@INDRA QIRANA tu sebabnyer kita kena banyakkan bersabar hahaha

KiFli MaLLy said...

@pondokmerahtu la pasal...pengajaran jangan curang...setia pada yang satu hehhee

KiFli MaLLy said...

@amar haziqsaya pown baru juga la sebenarnya...so klu kamu dah tahu bahananya klu curang baik kamu maintain cool jer...

KiFli MaLLy said...

@I n n zconfirm lepas ni aku tak akan buat dah...insaffff

KiFli MaLLy said...

@Prankieni semua salah ko dyba hahahha....klu aku tak termakan kata2 manis ko aku tak jadi mcm ni hahaha

KiFli MaLLy said...

@a d r e y n i e e l i s y a then u should put la...mak ai klu 400 visitor/week itu sudah kita bagusss....

KiFli MaLLy said...

@||| PöJìé PööH |||yesss ko lainla pojie...ko vogue of course kena setia pada yang satu jer....

farhan yusof said...

huhu baru nak pasang niat nak mendua ads XD

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers