cici n chiko teman dikala sunyi (=_=')

hye selamat pagi korang semua.....awl tak aku update blog hahahah....takde maknanyer aku nak bangun seawal 7 pagi untuk menghapdet blog....dah ada kemudahan just publish auto sajoooo....

MyEm0.Com

nampaknya hari ini adalah hari yang paling dinantikan oleh budak kesayangan aku cici n chiko....budak berdua ni je la yang menjadi hiburan tatkala aku dilanda kebosanan uolsss....aku nak bela kucing tapi tak boleh rumah aku stay skang ni mmg tak sesuai klu bela kucing....so kebetulan time aku ada event kat kelantan aku beli la 2budak ni....dan siap kuberi nama lagi CICI nCHIKO....kedua-duanya female.....


ini lah tempat tinggal budak berdua ni.....ni cage baru digantikan dgn cage yang lama lagi kecik....budak berdua ni jenis kuat makan....huh klu tngok badan budak berdua ni sngt debab yer.....tahu tak apa itu debab??? sila google yer itu pown klu ader ye MyEm0.Com

cici tgh busy makan.....dorang ni apa yang aku bagi dorang telan jer....jgn tak percaya siap makan coco crunch lagi uollsss.....mana tak rugi hahahha

ni plk chiko....

cici comel tak dia???


THE END.....


Photobucket
p/s : korang plk kat umah pelihara apa erk????



4 comments :

Anonymous said...

alaaaa comelnyer....

PeMbUnUhSeNyAp said...

aiiiii...style rambut ala2 justin bieber pulak sekarang...huhu...

QieFLy si Dolce said...

pembunuh senyap : hehehe....kebetulan je kot

||| PöJìé PööH ||| said...

Alahai comelnya..
I miss my Mimi n Miki..
Nasib baik ada Prada, so ilang la rindu :)

Psst, rambut cam Zac Efron, motip laaa.. ;p

Love,
PojiePooh Abdullah