NUFFNANG is the best ever.....!!!!!

yeahhh.....nak jerit smpi takde suara.....

ahaks....tu la first impression aku mcm nak jerit smpi tak suara n lari2 anak kat taman petang ni....hehehe maybe aku da giler agaknyer.....

MyEm0.Com

yela mcm mana aku tak giler pagi ni aku terus je bangun lepas tu aku tergerak hati nak buka NUFFNANG then guess what???? aku terbaca terlihat cahaya kuning kat profile aku MyEm0.Com


yeah....dah kembali normal...thanx NUFFNANG....

as usual kawan2 blogger semua dah baca my previous entry LINK right.....so apa yang aku suggest kat korang its better to stick for one sponsor....jgn nak jadi mcm aku ni menggatal nak pasang dua bini....hahahah mampuuu???

Jom lari anak-anak kat taman uolsss.....


THE END.....


Photobucket
p/s : hah kawan2 hari ni malam rabu n malam ni ada pasar malam....nyum2 rangka ayam :P

5 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

Kannn nk berlaki dua lagi!
Lalala..

Love,
PojiePooh Abdullah

sI tEDI said...

ekekekekekee...

setia pd yg satu

Farihah Ahmad said...

crita ko mang jd pengajaran ntok aku. hehhh...

luvly mya said...

haha..yes,,bagus la da dpt gliteritti balik..

eLLa said...

pengajaran..