May 6, 2010

Syukurlah RAKAN arwah (Aminulrasyid Amzah), Azamudin Omar menceritakan kejadian sebenar

gambar ini aku pinjam dari blogger Mofasad kerana aku tak dapat mencari gambar arwah Aminulrasyid Amzah yang lain....

ok ceritanya mcm ni lepas aku blogwalking ke mofasad tiba aku tertarik dgn entri beliau dimana mengatakan arwah berumur 15tahun telah melanggar undang2 merompak dan menyamun kerana didalam kereta arwah pihak polis menemukan parang dan benda tajam.....


aku tak salah kan mana2 pihak mungkin time tu polis hanya menjalan kan tugas....dan ketika incident polis mengejar kereta arwah polis telah melepas kan beberapa das tembakan dan salah satu tembakan tersasar dan kena kepala belakang arwah......




THE END.....


Photobucket
p/s : aku harap isu ini dapat diselesaikan secara elok2....tak mo gaduh MyEm0.Com

10 comments :

sI tEDI said...

takdir,
mungkin dia berada di tempat dan masa yg salah

al-fatihah

♥♥relyza♥♥ said...

hrmmm
polis ni kadg² kurang hajar...
moga ALLAH tunjukkan kebenaran...

QieFLy si Dolce said...

kak tedi : hurm btol gak kata kak tue...

relyza : harap mcm tu la...al-fatihah

Aidi-Safuan said...

pengajaran. dah kalau polis suruh berenti tuh, berenti jerla. karang tak pasal2 macam versi cerita yang kuar karang.

♥♥relyza♥♥ said...

ada ke polis tu suh benti weh? tak jupe plak statement polis kata polis ada mention "kete sekian sekian sila berhenti". even saksi utama tak cite plak. argh! mencik polis. mencik mencik

QieFLy si Dolce said...

adi : ari tu kita pown penah kena tahan dgn polis mmg cuak 1st time kot hehehe

relyza : hehehe anor jgn emosi sngt....tak baik huhuhu

||| PöJìé PööH ||| said...

Thanks for sharing babe!
Semoga Allah menunjukkan kebenaran :)

Love,
PojiePooh Abdullah

mie said...

yang penting...
cuba elakkan dari membuat perkara yg salah disisi undang-undang...

QieFLy si Dolce said...

pojie : ur welcome

mie : yesss tu mmg betol

dada24 Xu said...

cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
moncler uk
nmd adidas
canada goose sale
20160806CAIYAN