Tak pasal2 adik kita ni hilang "mahkota" dlm toilet


time nak balik dari kampus aku dgn zuzu stay kejap kat kedai burger abg wan....sebb mmber ada pesan beli burger....mmg burger area pandan jaya ni sngt terkenal dah la sedap juicy plk tu bak kata zuzu hahahah.....

MyEm0.Com

smbil2 tgh tunggu abg wan siapkan burger aku baca la newspaper arinie....so aku tertarik dgn satu article nie.....anak dara hilang makhotanya kat dalam tandas....huh??? apa tafsiran korang ??? hurm aku agak terkilan gak la sebb budak skang ni mudah terjebak dgn mende seperti tu dan dekat mana pown bagi dorang boleh buat.....haishhhh mengeluh seketika....budak perempuan tu berumur 14 tahun manakala budak lelaki tu plk berumur 15 tahun....ayooo muda lagi kot ko adikkk....tersangatla mudaaaaa......MyEm0.Com nak minta kena sebat ni....dan yang penting dorang baru je berkenalan sesama sendiri kat pusat beli belah awl bulan lepas....

hah mcm mana plk klu tandas awam mcm ni kat malaysia....abissss la

tadi tu ok lagi klu yang ni mcm mana....ada sapa nak jawab hahahah

dan yg penting pihak skola call keluarga budak pompuan tu bertanyakan kenapa anak beliau tak datang ke skolahhh....hurm klu dah nak kantoi tu kantoi gak la.....
credit by METRO

THE END.....

Photobucket
p/s : bagi ibu dan ayah sentiasa la tahu kemana anak kita pergi....awasila meraka dgn ketat coz skang ni mcm2 boleh berlaku....


5 comments :

nurul harnani said...

hai.. gud info.. creative la.. nak tanya macam mana awk connect kan dlm fb.. cth share and like tu..

QieFLy si Dolce said...

nurul : heheheh nanti i wat tutorial ni untuk awk erk....

eLLa said...

nice aper toilet tue...hohohoho

Huda said...

waaaa....macam mane nak beron neh!!! errrkk

QieFLy si Dolce said...

ella : taw takpe....hahahah

huda : hurm anggap je mende tu takda hahaha