Jun 18, 2010

BERKERJA BERDUA MEMAMG TAK SEKEPALA....

kiri tu bangla "adek manisss" kanan tu malay "ape ade hallll.."

Apa khabar semuanyer....hari ini aku nak letak entry pasal semalam aku nak ker TwinTech and lepas tu aku stay kejap ke NewsPlus kl sentral nak beli minuman penguat semangat dalaman (LIVITA) hehehe...sebb aku tak tidur semalaman membuatkan aku pucat....MyEm0.Com

lepas aku dah jumpa minuman pengeras tu aku pown straight ke counter smpi2 je kat counter tu ada 2 orang tgh bertugas malay n bangla....time aku nak bayar tu aku takde duit kecik so aku pon hand over la duit sekeping 50$ kat mamat bangla tue....at the time tu dorang dah mmg bertekak taw sebb mamat malay ni nak g bank tukar duit tapi si mamat bangla ni wat dunno jer...apa lagi si mamat malay ni naik bengang terus terpekik2 melolong kat bangla tue....

isk2 perluker wat mcm tu....mamat melayu ni pown tak reti nak sabar....mamat bangla ni pula tak reti nak reply atleast cakap je la "kejap yer aku tgh busy ni melayan customer"...hahaha aku pula time tu naik bengang mcm nak sekeh2 je kepala 2 ekor nie....

meh sini aku terajang ko....!!!!

hurm aku pernah terbaca satu blog nie tapi aku tak ingt URL dia...entry dia berkait rapat pasal pendatang asing yang masuk ke negara "baper jumpa warga asing kat negara kita ni??? aku kemana2 jer pasti akan nampak mamat INDON n BANGLA...."


THE END....

Photobucketp/s : senang je orang asing dapat kerja kat negara kita nie.... :)

2 comments :

niesz said...

huhu..rmai sgt da pendatang nie..klang tu pon da jd jakarta..xsuke tul la!g balik negara msing2 boley x??!

sI tEDI said...

ketuk je kepala mat bangla tu