Jun 19, 2010

Cerita Nora Danish bakal ada orang baru bersama skirt pendeknya

wahhh hari nie semua orang cuti mmg bangun lambat erk??? kat Facebook pown kurang user update status....takpe2 memang weekend adalah hari yang sesuai untuk merehatkan diri setelah 5 hari mengerah tulang 4 kerat...MyEm0.Comhahaha....

hari nie nak citer pasal Nora Danish la a.k.a puteri je la...al maklumla sapa yang tak tumpu perhatian kat Artis comel sorang ni....dah la seksi comel hot dan peramah...hurm nak kata mmg terbaik la dia nie

yer i taw citer dah basi tapi aku nak recycled balik citer napa tak le ker???? ok aku smbung standard la artis tanah air kita yang comel molek mcm dia tu klu kuar malam g clubing sure nak nampak seksi n hot kan...begitu gak dgn Nora....mmber aku keje part time kat Zouk 1st time tngok Nora ke club dan dia cakap Nora mmg hot n comel hehehe.....biasa la kat Zouk club tu bnyk gak la artis yang berkunjung....selain Nora, Fasha Sendat eh!! Fasha Sanda pown tak kurang hebat gak drees up nyer :P tu mmber aku cakap la...aku just angguk2 kepala at that time....

after hang out g cari port untuk berehat....

location not quite sure....

aik dah ada yang meyunting hati Nora Danish ker....so sweet....tak nak komen lebey2...apa2 pown all the best...

*
*
*
*
*
**
***
****
dan yang penting aku pun tak nak mengalah kan....she is one of my feveret artis taw....location PAVILION....

THE END.....

4 comments :

eLLa said...

pic yg last tue ..suke2..
so jeles larh,,

KiFli MaLLy said...

ella : hahaha....no need la mcm tu :P

Unknown said...

omega replica watches
polo ralph lauren
jordan pas cher
hugo boss outlet online
ugg canada sale
adidas pure boost black
michael kors outlet store
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
timberland shoes
buy red bottoms
hollister kids
chi flat iron
north face outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton purse
fitflop uk
michael kors outlet
michael kors bags
vans store
abercrombie outlet
adidas trainers
longchamp uk
longchamp bag
ecco outlet
canada goose uk
ray bans
louis vuitton outlet online
polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers