Indonesia released - part 2 Pantai Kuta Bali


Hi uols,


hehehe tak abis2 lagi citer pasal bali nak kan..al maklumla uolsss bukan selalu nak dapat peluang mcm nie...ini sambungan dari previous entry yang lepas PART 1...tanpa membuang masa izinkan gambar unutk bercerita....



APABILA GAMBAR BERCERITA

1st of all welcome to Pantai Kuta Bali, dan sebagai pengunjung yang tak sabar nak menerokai keindahahan pantai Kuta ^_^

Lodge RITA menjadi pilihan mek untuk beradu, 200 000 Rupiah semalam ader aircond tu yg penting, after convert to RM total 70Rm mcm tu laaa, bagi mek ini adalah yang terbaik sebab hotel budget seperti ini agak memuaskan hati untuk sekadar nak tidur semalam dua ^_^

pagi ni kena breakfast dulu kat hotel sebelum pantai n SOGO...

hah engkau awal pagi dah bersiap sedia berposing di tepi pantai, kalau tak silap lebih kurang dalam pukul 10am, dan suasana yang amat menyenangkan, ombak berderu bayu membawa pergi semua masalah kalau korang datang disini ^_^

tiba di SOGO Bali, well sogo ini sama seperti sogo yang berada diKL tu cuma environment dan culture tu sahaja yang berbeza, di luar mereka menjual beratus jenis souvenir, ini baru di dalam mall yer, kalau korang keluar tengok kat depan sogo ni lagi ada banyak kedai yang menjual barang murah ^_^

ni pula ialah MCD...menu sama seperti KFC ada bungkusan nasi hehehhe....and MCD ni betul2 kat depan pantai Kuta Bali....lastly kat MCD ni ader anjing betina yang setia menunggu kalau ada orang nak bagi dia makan ^_^ 

ni my lovely brother...ni kat airport Juanda....time ni kita orang hampir2 tak dapat balik coz duit cash rupiah n RM dah habis yer dan tak cukup untuk bayar airport tax, time tu dah kol 10 aku nak bayar via on9 pown tak dapat, tapi nasib baik la kebetulan ader mamat cina tu mmg orang local malaysia tolong kita orang, klu tak mmg tak balik la gamaknyer, isk2 klu ingt2 balik time tu mmg dahsyat huhuhu...

THE END....


4 comments :

aLya said...

comei lesung pipit u!!

QieFLy si Dolce said...

alya : thanx darling....

suezensuzanna said...

wah wah!....cuti2 bali:D

Anonymous said...

I read this paragraph fully about the comparison of hottest and previous technologies,
it's amazing article.
http://galacticjerkbags.com/forums/topic/like-an-strong-tuition-tutor/
http://www.bingarticles.info/26523/choose-special-tuition-cambridge-and-personal-tutor-singapore-in-the-manchester-area/

Also visit my blog akrotiri weather