Nuffnang Ads "Ronnie Got Lucky"

sebenarnya aku dah lama nampak Iklan dari Nuffnang ni "Roonie Got Lucky" tapi hari ni hati aku tergerak untuk klik iklan kat BEN ASHARI...time tu aku tgh baca entry dia pasal Tinggal Jejak dgn Harapan Tuan Rumah Follow....ayooo statement mmg tak tahan....citer "Ronnie Got Lucky" ni dibawa khas oleh Internet Explorer 8 dan director short film ni oleh Liew Seng Tat...aku malas nak citer better korang g click kat mana nuff ads then follow sure best....MyEm0.Com

http://www.ronniegotlucky.com/ official website

since dibawa khas oleh IE8 so dalam citer ni kita kena install IE8 baru boleh continue

ni selepas kita install IE8 heheh sory picture censored :P

ni babak terakhir dimana Ronnie telah temu cinta sejatinya Lizzie....

last skali ni mak hayam dalam citer ni...watak dia mmg menjadi...aku suka very the nak hayam


THE END.....

Photobucketp/s : best dapat g pasar malam....sekarang sudah kenyang mau BW la...


6 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

Ada plan gak nak buat entri pasal nih, cool gila.. Suka sangat ada filem interaktif macam nih, kira kita sama² adventure dalam tuh bg pilihan kan.. NOvel pun ada tau macam nih, tapi tak jumpa la..

Love,
PojiePooh Abdullah

Lala Lulu said...

suke ini cerita !

QieFLy si Dolce said...

pojie : yess....dulu aku ada baca novel mcm tu taw...siap kita yang kena tentukan jalan citer...gigih gak la nak selak muka surat :P

lala : heheheh mmg best pown

Farihah Ahmad said...

mak ayam salu di-glamer-kn sbg gemok. nape ek??

ok. xde kaitan =p~

Farihah Ahmad said...

mak ayam salu di-glamer-kn sbg gemok. nape ek??

ok. xde kaitan =p~

QieFLy si Dolce said...

farihah : hurm ntahla...sebb physical mereka yang membuatkan orang selamat berada disamping dia kot:P