straw minuman re-cycled


napa ek this lately aku mcm segan silu je nak letak entry kat blog aku...hurm tiap kali nak taip je entry terus tak confident....ayooo aku kena mandrem ke??? hahahah matilah statement berani mati....ni pown time tgh taip keyboard bergetar2 jari aku nak key in....

ok la apa pown aku tetap gagahi jua kekdahnyer....aku nak citer skit ni minggu lepas aku ke kelantan visit member dia nikah...so otw nak ke klate tu Bas transnasional berhenti kat area Merapoh untuk lunch...fuhh!!! bukan nak kata apa lah tapi mmg cekik darah kedia area tu....sesudah makan waiter kat situ kemas semua pinggan gelas kat meja tu...yang menjadi perhatian tu tiap kali dia nak amik gelas tu waiter tersebut sure akan amik straw tersebut then simpan dalam satu bekas....APA MOTIF dia ekr???

yelahhh aku pown tertnyer2 gak kat ZUZU n SHERA tapi dorang pown tak taw...hehehehe harap2 jangan dia recycled balik straw minuman tu sudah la yer....sebb aku pernah tengok kat certain2 kedai yang low profile ni dorang recycled semula straw minuman tu...dorang just rendam n basuh lepas tu guna semula....matilahhhh


oh tidak MEK tak dapat nak bayangkan mengapa ini semua harus terjadi uols...

THE END.....

p/s : so korang harus berhati2 la yer.....

2 comments :

sI tEDI said...

berlog pun ada org mandrem ek qief.

ekekekeke

mmg banyak masa terluang org tu!
ekekekekek

eLLa said...

harap2 xcycle balik..
eee..giler r kalo wat cmtu..