Justin Bieber kalah kan view youtube Lady Gaga(Bad romance) dan bercinta monyet dengan Selena Gomez

lady gaga viewer youtubeLady Gaga jangan bersedih yer nanti buat lagi video klip yang pelik2...sure ramai viewers

yer ingatkan takde dah orang akan kalahkan record Lady Gaga monster fame - Bad Romance ni tapi siapa sangka Budak baru naik ni Justin Bieber - Baby telah mengalahkan viewers kat youtube....klu korang tengok kat youtube Official video Justin Bieber sebanyak 246,608,968 manakala Lady Gaga sebanyak 245,836,182 viewers...congrats to Justin Bieber hahaha tapi sayang aku kurang minat kat Justin Bieber....MySpace


Selena Gomez bercinta dengan Justin BieberSelena Gomez dan Justin Bieber dikatakan tengah berskandal apa pown korang berdua memang sweet...dan Selena Gomez berharap Justin Bieber tu 2 tahun lebih tua daripada umur dia sekarang ni tapi nak buat macam mana dah budak tu muncul time nie hahaha....Selena Gomez hanya mampu mengekspresikan tentang diri Justin Bieber iaitu "COMEL". Memang comel pun...
  • Selena Gomez : July 22, 1992 (1992-07-22) (umur 17) masuk 22 july ni dah (umur 18)
  • Justin Bieber : March 1, 1994 (1994-03-01) (age 16) dah masuk 17 tahun pun mamat ni
P/s : untuk melihat video Selena Gomez dan Justin Bieber sila klik SINI

QieflysiDolce

4 comments :

PinQib said...

waahh.. shuke3 manyak3 syuka.. haa. rith
saya bca komen kt lady gaga bad romance.

macam gini la gaya dia (dalam bahsa omputih)

"Weh, cepat, bieber tu ada 7 milion lg nak kalahkan our lady. Kite kena tgk bnyk kali lg ni, spaya dia x leh nk beat."

skrang terbuti, baby menag!!@@

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

The reveal of BVLgarigirl

f_aRa_aINa989 said...

woo...kalau kata betul JB dgn selena gomez..comelnya...

rhapsody LiN said...

biber mmg hot lahhhh.....
hehe

KiFli si Dolce said...

@PinQib amboiiii bukan main suka lagi awk ni yer :)