Jul 20, 2010

Tanpa kusedari Blog aku sudah berusia Setahun.

MySpacewahhhh...dah setahun rupanyer blog aku ni kan...aku baru perasan aku punya first entry 9JUN 2009 tahun lepas. So aku bersama BFF yang lain telah celebrate blog Si Budak Sensitif ni kat Genting Highland pada bulan JUN lepas...akhirnya bertahan juga ko yer wahai blog ku yang simple ini. Untuk pengetahuan kawan blogger2 semua nama blog aku 1st sekali Purple Fancy Boy sebab aku memang suka color purple hampir 80% blog aku penuh dengan color purple...Lepas tu dalam awal tahun ni baru aku tukar nama ke Si Budak Sensitif dan layout pula bertemankan Pink n Purple MySpace

so korang layan je la gambar aku bersama Bff yang lain celebrate kat genting yer selama 3Hari 2 Malam...

genting highlandTime ni nak balik dah :P

genting highlandIndoor :P game...karok n bowling bagai uolss...

genting highlandSignature pose...klu bukan Bus ni jadi mangsa Booth phone merah tu :p

genting highlandlepas beli ticket tak taw nak g mana...so snap pic dulu :p

genting highlandaku benci part ni....sebab abang dalam control room tu kenakan kita

P/S : klu korang nak tahu citer pasal abang control room tu klik SINI
QieflysiDolce

10 comments :

myQza said...

Semoga terus rajin menulis qief :))

KiFli MaLLy said...

@sI tEDIthanxxxx kak

molliesa said...

bestnye jalan2..hepi 1 year blogging!! hehe

Mah@mahu said...

Wah kalah diva anita ni buat ceremony untuk ulangtahun blogger tegar ni hehehe tahniah u oll tak ajak pun jalan genting kan, ye lah abg senoir blogger mana layak ngan adik2 baru nak up ni... good luck and semoga terus berblog tegar yer...

Scha Nazri said...

awww. tahniah ekh dah setahun. siap g genting lagikk. nie yang jelez nieee. hehe. wee~

Unknown said...

congrats dh sethun...nk g genting gak...huhu

zaza said...

qiefly, slmt ulang tahun blog kamu yer..
keep blogging ;p

KiFli MaLLy said...

to all : thanx alot guysss for supporting me.. :P

Singi said...

Selamat ya

Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran
Kontraktor Booth Pameran
Vendor Booth Pameran

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers