KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI cepat join nanti logo tu boleh di silih ganti dengan logo korang :p

wahhhhMySpacesudah lama rasanya aku tidak buat entry sebegini....heheh pernah ker aku buat??? yesss bagi korang yang gila GLAM macam aku ni korang boleh lah join buat logo dan entry seperti yang di anjurkan oleh Uncle Ben.. tapi dengan syarat korang kena wat satu logo tak kiralah korang nek letak gambar kamu or gambar orang lain apa yang penting kamu kena letak logo Kelab Blogger - Ben Ashaari bersama dengan nama blog korang kalau tak sia2 je contoh seperti dibawah :p

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI qiefly si dolcehiksss....
P/S : so tunggu apa lagi jom la join :p
QieflysiDolce