Jul 3, 2010

Tak pasal2 dapat ceramah free

comel sticker kat bus ni...agak2 ada kat malaysia tak?

ouhhh tidak pasukan kegemaran aku nampaknya akan menang lagi Go German Go!!!. Tak pasal2 lepas ni aku kena lontar lembing dari pihak lawan haha jangan la emosi sangat uolss sudah menjadi adat permainan ada kalah dan ada yang menang. Tapi bagi yang berjudi tu secara on9 gambling tu tak tahu nak cakap apa dah :P MySpace

hah ni nak cerita sikit ada hari tu aku jalan2 lepas tu ternampak la insiden ni berlaku walaupun ianya dianggap kecil bagi sesetengah orang tapi bagi aku dan pakcik driver bus ini masalah etika okkkk. Driver bus tu india dan Penumpang pula cina, nak dijadikan cerita sampai kat bus station Pakcik driver tu turunkan penumpang so kedua2 pintu dibuka belakang dan depan. Tapi penumpang cina nie tidak naik ikut depan uolsss dia terus lompat ikut pintu belakang apa lagi Pakcik driver tu terus tutup pintu belakang dengan serta merta hingga penumpang tadi tersepit :P nakallll sungguh pakcik driver tu....

time aku snap picture nie tangan aku shaking juga la hehe :P

sapa lagi uolss sebagai rakyat malaysia harus dia kena ceramah kerana tidak mematuhi etika ketika menaiki bus awam. Lain lah klu pendatang2 yang buat macam tu maybe pakcik driver tu dah baling dengan Stering. Disebabkan pakcik driver tu sayangkan penumpang cina tu dia just bagi ceramah agak lama juga yer dia berleter hehehe...

P/S : time kecik2 cikgu ajar apa kat sekolah beratur ikut giliran bukan???

QieflysiDolce

4 comments :

miss hav0c said...

aaaa memang masa kat shah alam dulu kalau nak pegi kelas pagi2 mmg ada la mangsa yg tercepit adoiiiii

QieFLy si Dolce said...

@miss hav0chahha taw takpe...kesian kat dia

kacap terlabik said...

haha kesian punya penumpang kikiki

Khairunnisa' said...

rofl, nasib baik tak tersepit tangan. Lagi sakit kot.

http://ohmonstar.blogspot.com