Uncle Ben & Kak Tedi sama2 cerita pasal durian

durianwah!!! sedapnya macam nak makan je durian malam ni

MySpaceye aku masih lagi mamai menaip entry ini walaupun aku baru tersedar dari tidur haha. Aku sendiri pun tidak tahu bagaimana aku boleh terlena tadi mungkin cuaca yang begitu sejuk hari ini membuatkan aku terbuai smabil mendengan HotFM.

Lepas tu macam biasa aku tengok kat Friend List aku mana2 blogger yang update aku akan terjah so aku terperasaan dua Blogger Top iaitu Uncle Ben dan Kak Tedi menceritakan pasal buah Durian. Uncle Ben berkias2 tentang buah durian manakala Kak Tedi pula teringin makan durian malam-malam.

ben ashaari & myqzadurian oh durian...

p/s : ini membuatkan aku teringin nak makan durian juga....

QieflysiDolce

12 comments :

cik panadol said...

maybe uncle ben dan kak tedi makan durian sama2 la kot...sbb tu diorg leh wat enrty pasal durian sama2....hehe

QieFLy si Dolce said...

@cik panadolhahaha agaknyer la kot...uit ko tak nak makan durian ker?? aku dah mengidam ni hehehe

kay-N said...

sedap nye durian~~ adeh tbe2 tingin sgt ni!

WONG SIKAMPUH said...

Wah durian enak tu boz...Minta donk..? Oh ya ni..Usul ku pa gak di terima ya...Kemaren aku usul supaya tulisan di postingan nya di rubah aja warna nya..Coz susah di baca....

kyoo reza said...

same lak pic durian kite..tq en google..hu3

eLLa said...

suke giler durian...
waaa xssabar nak makan nie..

QieFLy si Dolce said...

@WONG SIKAMPUH MAS wong kok susah mau baca entry ku...tapi apa udah bagus gitu belakang warna itam font nya color putih...ok kok???

Farihah Ahmad said...

urgh. pantang betul when it comes to durian. pantang tgk! telannn!

farysa said...

tergugat iman tgk durian

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok.. sekarang sumi pun terasa nk makan durian//

sang berfikir said...

durian~~~
walopon aq tak bape suke, tapi nmpk sedap dowh durian kat pic ko ni..:))

NaNaJoe said...

sedap sungguh la doyan mcm tu!!
baru pas mkn semalam!! hehehe~ :)