Jan 18, 2011

[Contest] Berapa Jumlah Kambing?

jom ikut aku kira kambing uolss...


hye uolss lama sungguh aku tarik diri dalam mengambil part menjawab contest ni kan...ok btw aku sngt excited to participate dengan sorang blogger ni...sebab kita kena mengira berapa jumlah kambing yang dia dah edit...so u guys no need wasting ur time to search those picture kat uncel Google coz BLOG BULAN PURNAMA yang edit picture tu...so mari kita sama2 keep on counting ya...


so jawapan aku ialah : 15 dan 16

aku tag kat 3 orang bertuah ni :
kepada korang yang berminat sila lah bertandang ke LINK ini yer....aku nak bawa kambing aku ronda2 naik motor kejap :P

Selamat Menjawab!!!!

12 comments :

P A U L I N E said...

hahaha.. cute la kambing dlm gambar tu.. =)

_MR.MUSCLE_ said...

wey.... apsal aq x ditag?
nak join gak....
btw, follow u....

Kasim Ahmad said...

woot woooot~.. heehe.. tenkiu sebab join.. gudluck eh.. nanti apa2 akan di update... gudluck.. hehe

KiFli si Dolce said...

@P A U L I N E hahah taw takpe...suka kambing yg naik moto tu :P

KiFli si Dolce said...

@_MR.MUSCLE_ kalau u nak join apa salahnyer :P

KiFli si Dolce said...

@Kasim Ahmad welcome...nampaknyer contest ni kena ikut tuah sebb banyak jawapan yg sama :P

zoe said...

kifli cute, i tengah buat nih! heheh thanks for the tag darling!

KiFli si Dolce said...

@zoe thanx for participating ya :P

AlfiEean WaRsi said...

hahaha...cam tk bape nak kambeng jer dalam gmbr tu smua...aku suka gmbr bunga kobis tu...lapar je tgk... =]

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN

Abel Ahar said...

for beginners like me need a lot of reading and searching for information on various blogs. and articles that you share a very nice and inspires me .
cara menggugurkan kandungan
obat aborsi
kalkulator kehamilan

gondes ribut said...

This is a very good article material and it is very useful for us all. thank you . cara menggugurkan kandungan