Jan 26, 2011

Fahsa Sandha dan Jejai berpisah. Betul ker?


citer ni actually dah lama kat dalam draft aku...baru la ni aku nak update sedey uolsss...kannn kalau dah siap keluar paper tu bermaksud betul la tu kan...lepas tu terpampang kat paper terkemuka plk tu uolsss...isk tapi akan sukar diterima kan kelas ko FS belum pown pertengahan bulan dah ada lagi kontroversi baru yang melanda...respect laaaa

Apa Kes UOLSSS???

katanyer brother Jejai kita ni dah tak tahan dengan sikap FS yang suka meroyan...meroyan??? pasal apa yer hurm timbul tanda kat situ yer uolss...tu yang bro Jejai angkat kaki berlalu pergi...tapi baru2 ni selepas di FS interview katanyer bro Jejai ni masih lg merupakan pakwe kepada FS[Kata murai lah!] confused seketika uolsss very the drama main tarik tali haha..walaupun apa pown aku harap isu umpama pisang goreng...time baru je panas lama kelamaan sejuk la ia, korang fahamkan haha...apa pown aku berharap korang bahagia hendaknya :P

5 comments :

Dewi Batrishya said...

Huhuhu.. x minat FS..
Singgah sini jap.. XD

KiFli MaLLy said...

@Dewi Batrishya Thanx dear :P

Martos said...

nice posting, visit me back next time

Unknown said...

yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
bottega veneta sale
kate spade handbags
new balance shoes
ferragamo outlet
burberry outlet canada
ralph lauren outlet
coach purses on sale
nike free 5.0
true religion jeans outlet
discount nike air max
instyler max
reebok shoes
fitflops
supra outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet online
burberry outlet stores
moncler jackets
nike cortez white
armani exchange
ghd
ugg boots
nhl jerseys wholesale
coach factory outlet online
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers