Jan 22, 2011

Apabila mereka mabuk

comel tak uolss???

OLLA~~~lama tak update blog sedih, ni semua pasal lappy aku meroyan buat hal...dapat on9 kejap jer lepas tu screen blur siap ada macam2 color lagi...haish patah semangat nak update blog...haha ouh tidak walauapa pown aku tetap akan amik masa untuk update blog dengan secepat mungkin...

pada jummat dan sabtu yang lepas, aku sure ramai yang hangout bersama rakan kannn....bagi yang kaki minum tu mmg aku taw lah mcm mana kalau nak balik umah kang...tak pasal2 member juga yang kena papah...lepass tu ada siap muntah tepi jalan lagiiii ewwwww!!!! lepas tu bagi aku orang yang macam ni mmg layak kena prank KAW2 punyer...biar padan muka dorang hahaha...apa pown korang tengok la mereka ni yang menjadi mangsa....




13 comments :

Mah@mahu said...

Keji sgt dia org ni mabuk.. kau mabuk mcm tu gak ker opsss carut....

Dewi Batrishya said...

HAHAHAHA... Hodoh gile.
But still funny at the same time. XD

Azwan Azmi said...

moralnya jangan la mabuk....takde pekdah pun mabuk2 ni

KiFli MaLLy said...

@Mah@mahu isk takde maknanyer aku nak teguk benda haram tu nok!!!

KiFli MaLLy said...

@Dewi Batrishya yeah they are funny...and loser i guess hahaha

KiFli MaLLy said...

@Azwan Azmi betul tu sngt setuju dgn kata2 awk :P

::nuRuLaDHar:: said...

haha ngongek jek..kih3

Dol said...

Bapak ar kesian mereka didajal oleh dajal-dajal! huhu

KiFli MaLLy said...

@r-5 takpe coz dorang tu pown semuanya sama dajal je hahaaha

nurul rasya said...

comel giler! rasa cam nak lempang je sekor2

::Budak Degil:: said...

haha..yg susun kad piramid tu best..

munna said...

jangan dikiut perangai diorg ni ye dik...

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers