UNSW Foundation Programme at KDU University College



48hours Sponsored Post
hey uols,

ingat tak lagi mek pernah KDU College untuk sharing session bersama dua celebrity hiburan. So kali ni berlainan pula cerita nya yer.

OKAY, sekarang ni mek nak tahu kemana hala tuju dan perginya korang selepas dah abis sekolah tak kesahlah lepas SPM/STPM, confirm korang ke menara gading kan? mek percaya setiap orang dari korang inginkan yang terbaik dalam hidup korang kan.

Kini korang tak perlu risau kerana KDU UC kini bergabung bersama dengan UNSW dimana menyediakan pelajaran yang bertaraf antarabangsa, bukan itu saja mereka juga telah menjadi penyalur tunggal kepada KDU UC selama 17tahun. Awesome tak? Yayasan paling lama dekat Australia ok.

Bagaimana dengan Lecturers/Pensyarah?:
Itu korang tak perlu nak risau sebab apa, pensyarah-pensyarah yang bertauliah ni akan memberikan pengajaran yang sempurna untuk pelajar mereka. Kerana pensyarah ni semua dilatih secara khusus dari Kensington Campus, Sydney.

Selain dari itu mereka juga amat mementingkan dari segi komunikasi dan juga penyeliaan yang rapi ini kerana dapat memberikan 100% kualiti dan pendedahan yang diperlukan oleh seorang pelajar lebih-lebih lagi dalam menyediakan peperiksaan. confirm uols dapat result yang gempak punya haha 
Bagaimana pula dengan program yang ditawarkan:
Itu bukan satu masalah kerana program ini diterapkan di dalam 3 disiplin iaitu Life Sciences, Physical Science and Commerce. Kalau uols semua nak tahu program ni diberi pengkhususan yang teliti, so kepada mereka yang dah tahu arah tuju dari awal ini sedikit sebanyak dapat membantu dari awal so takde lah korang terkapai-kapai ^_^

Harus diberi perhatian dimana pengkhususan itu tidak semestinya terhad, malah mereka diberi peluang untuk memilih diantara 8 kelompok unviersiti yang terbaik sepanjang program ini ditawarkan. Dimana 8 kelompok universiti yang teratas di Australia, selain daripada itu termasuk juga New Zealand, UK dan USA.

 korang boleh tengok dengan lebih lanjut dimana resepsi Majlis Penyampaian Sijil.

 Bagi korang yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut, korang boleh layari info (contact) dibawah:
  1. Facebook: KDU University College Page 
  2. Contact: 03-77288123 / 03 7953 6688
  3. Email: best@kdu.edu.my 
  4. Website: www.kdu.edu.my  
 

3 comments :

Jenis Broad said...

woow ! Very interesting post I like your website keep up the great posts
Arts term papers

chenlina said...

chenlina20160119
prada handbags
mont blanc legend
ugg slippers
michael kors handbags
true religion outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
abercrombie outlet
cheap toms
nike trainers uk
cheap jordans
giuseppe zanotti
jordan retro
ugg boots on sale
canada goose
swarovski outlet
jordan concords
adidas superstars
air jordans
kate spade handbags
ray ban sunglasses
toms wedges
oakley sunglasses cheap
oakley outlet
michael kors outlet online
kobe 9
christian louboutin outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
vans shoes sale
polo ralph lauren
toms shoes
hollister outlet
cheap uggs
as

dada24 Xu said...

yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
bottega veneta sale
kate spade handbags
new balance shoes
ferragamo outlet
burberry outlet canada
ralph lauren outlet
coach purses on sale
nike free 5.0
true religion jeans outlet
discount nike air max
instyler max
reebok shoes
fitflops
supra outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet online
burberry outlet stores
moncler jackets
nike cortez white
armani exchange
ghd
ugg boots
nhl jerseys wholesale
coach factory outlet online
20160806CAIYAN