Jan 16, 2013

New Hair Color Inspired by Rogue X-Men




hey uols,


actually dah lama aku nak buat color rambut ni cuma masa tu mungkin tak sesuai lagi, so 2013 ni as my opening year plus dengan tak start kerja lagi boleh lah aku meroyan kejap dengan color rambut baru aku ni. Start suka dengan color rambut ni bila tengok citer ROGUE X-MEN and yes kalau perasan color putih itu adalah rambut untuk watak dia.


she is cool huh?

soooooo~ tanpa buang masa lagi mari tengok disebalik tabir pembikinan color rambut mak ni ok.
 

 all thanx to the Gatsby Product. So kalau uols semua nak dye rambut macam mek ni korang kena lah beli Ex Hi Bleach ni ok :) 


 so what you guys need to do is, u need to blend all the 3 items as picture above, dan ikut arahan tu ok :)
bagi mereka yang berkulit sensitif tu seharusnya lapik dengan kertas aluminium. Tapi kalau kulit korang tu umpama kulit gajah takpe no need just buat macam aku color ni ok. *mek bukan kulit gajah ok mek kulit OLAY hahaha ko hado?

dah lepas color kat mana yang korang prefer, stay selama 20 minit. Nak color lagi cantik stay kan lama sikit ok. Kemudian g toilet basuh sampai bersih. Kalau korang ada conditioner untuk hair color lagi nice, lepas basuh rambut korang confirm color dia naik ^_^


 
 


 hah tengok ada ala-ala macam ROGUE X-MEN tak? oh maiiii yer mak tau mak cantik jangan puji lebih-lebih ok.
color kat belakang tu akan nampak bila aku ikat toncet. so kalau aku lepas memang tak akan nampak melain kan ada orang selak rambut mek ok. 

Tapi ni aku nak buat satu PENGAKUAN kat korang semua~ harap-harap korang tak terkejut lah yer. Sebenarnya lah kan rambut aku bukan lurus taw tu aku dah iron. Kalau korang nak tengok rambut ASLI aku sila Scroll bawah.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sikit lagi
 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dah nak sampai uols~
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hehe rambut aku lebih besar dari Hafiz - ku akui kan? 
so kalau korang nampak aku tengah pakai topi ataupun tengah ikat rambut bermaksud aku dalam Mode: Tak Iron Rambut hahaha.
takkan nak keluar dalam dengan rambut macam ni kan, confirm burung gagak tu datang ingat kan sarang dorang kan? hahah
last but not least, lepas iron rambut tu mek akan spray dengan Sunsilk Nourishing Soft & Smooth
bau yang sweet dan hasilnya walaaaaaaaaaaaa~
lembut dan lurus rambut mek dibuatnya uolssss serius tak tipu~
oh yeah~ lupa pula mek, orang yang tolong color kan rambut mek ni ialah Adam,
Tq so much ye Adam, nanti kami send cupcake seperti dulu-dulu kan dah 4 Tahun Uols....

So uols plk mcm mana? apa color feveret uols.~

4 comments :

cindy said...

cute la blogpost ni...hehe nice meeting u!

Kifli Mally said...

@Cindy Tong hi cindy nice to know u too :)

Unknown said...

kate spade handbags
new balance shoes
ferragamo outlet
burberry outlet canada
ralph lauren outlet
coach purses on sale
nike free 5.0
true religion jeans outlet
discount nike air max
instyler max
reebok shoes
fitflops
supra outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet online
burberry outlet stores
moncler jackets
nike cortez white
armani exchange
ghd
ugg boots
nhl jerseys wholesale
coach factory outlet online
north face uk
pandora jewelry outlet
louis vuitton uk
white converse
cartier love ring
true religion uk
adidas nmd uk
toms outlet store
yeezy boost 350
lacoste polo shirts
nike air max 95
20160806CAIYAN

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers