Kami pemenang BINA KATA!


hey uols,

aku pasti ramai kot pengguna Android dan Ipad diluar sana yang main game ni "BINA KATA" sejenis permainan melayu yang memerlukan kecekapan untuk mencari perkataan yang tersembunyi di sebalik puzzle huruf. 

so kawan aku yang lain pun apa kurangnya dah start addicted dengan benda ni, kononnya masing-masing nak tunjuk hebat walaupun nan hado. Takpe dik ko tunjuk hebat lagi bagus dari tunjuk bodoh kakak suka cara uols bermain haha...
 
 ok korang bayangkan lepas training untuk hari wilayah weols lepak kat Q-Bistro Cheras. Tu je satu-satunya tempat yang PLU dan Cik Gayah suka so mek pun ikutkan saja kehendak mereka itewwwww.
 
 start melepak dalam kol 11pm macam tu, lepas tu dok gossip mengumpat dan mengata 11.30pm selebihnya makan dan main game jahanam ni~ biadap betul game ni buat weols ketagih.

aku paling tak puas hati bila, aku dapat cari ayat "ZAKAR" tapi takde dalam kamus otak dorang, Tapi ayat Zakarullah tu ada pula. Isk tak faham mak uols~
maklumlah mata ni terlalu banyak experience benda-benda macam tu memang cepat di mata akak yer :) ahaks akak suka dekkkk~
tapi apa pun mak tetap puas hati sebab dapat kalah kan pihak lawan uols,
Team D'colorz lawan Team Epok-Epok, dan pemenang kepada team ini ialah Team Epok-Epok siap pegang cash lagi uols, ko rasa? berjudi ker?
eh tak lah tu cash nak g bayar bil kat kaunter,

berapa skor yang korang dapat paling tinggi pon ranking tempat ke5 je uols~